Iğdır'da uluslararası boks şöleni başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Iğdırda uluslararası boks şöleni başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2014 15:59

"Iğdır Uluslararası Boks Şöleni"ne doğru.Iğdır'da düzenlenecek boks şöleninde, 7 Türk boksör, yabancı rakiplerine karşı mücadele edecek.Avrupa Şampiyonu milli boksör Kaya: - "Gerçekten çok çekişmeli maçlar olacak ve halkımız boksun tadını çıkaracak".

Haberin Devamı

Iğdır'da düzenlenecek boks şöleninde, 7 Türk boksör, yabancı rakiplerine karşı mücadele edecek.Kent merkezinde kurulacak alanda vatandaşların ücretsiz izleyebileceği "Iğdır Uluslararası Boks Şöleni"ne 14 sporcu katılacak.Avrupa Şampiyonu milli boksör Savaş Kaya, yaptığı açıklamada, 31 Ağustos'ta yapılacak boks gecesinin son derece çekişmeli geçeceğini söyledi.

Kaya, boks şöleninde 7 Türk boksörün, yabancı rakiplerine karşı ringe çıkacağını ifade etti.Türkiye'de boks sporunun çok sevildiğini vurgulayan Kaya, "Iğdır halkı da boksa karşı büyük bir sempati duyuyor. Zaten çok sayıda milli sporcu bu şehirden çıktı. Burada ikinci kez böyle bir organizasyon düzenleyeceğiz" dedi.

Kaya, turnuvada uluslararası alanda başarılı olmuş boksörlerin yer alacağını belirterek, "Eşleşmeler çok titiz bir şekilde hazırlandı. Gerçekten çok çekişmeli maçlar olacak ve halkımız boksun tadını çıkaracak. Ringe çıkacak her sporcu çok iddialı. Güzel bir boks şöleni bizi bekliyor" diye konuştu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!