İddaa şampiyonluk oranları güncellendi!

Güncelleme Tarihi:

İddaa şampiyonluk oranları güncellendi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2017 15:20

Süper Lig'de oynanan 19. hafta mücadelelerinin ardından İddaa Risk Yönetimi şampiyonluk oranlarını güncelledi. Fenerbahçe'nin Kayseri'de aldığı ağır mağlubiyet, Sarı Lacivertliler'in oranının ciddi şekilde artmasına sebep oldu. Şampiyonluğun en büyük favori ise Konyaspor'u farklı yenen lider Beşiktaş oldu.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'de 19. hafta maçlarının ardından şampiyonluk oranlarında güncelleme yapıldı.

İddaa Risk Yönetimi, geçen hafta Osmanlıspor deplasmanından galibiyetle ayrılan Beşiktaş'ın Atiker Konyaspor ile oynamadan önceki 1.55 oranını 5-1'lik galibiyetin ardından 1.45'e düşürdü. Siyah-Beyazlılar böylece şampiyonluğun en büyük favorisi konumuna geldi.

BAŞAKŞEHİR KAZANDI AMA...
Sahasında Bursaspor'u son dakikada İrfan Can Kahveci'nin golüyle 1-0 mağlup eden Medipol Başakşehir'in oranı ise 3 puan kazanılmasına rağmen arttı. Abdullah Avcı'nın takımının oranı 3.00'dan, 3.75'e çıktı.

 

GALATASARAY HER HAFTA DAHA DA YAKLAŞIYOR!
TT Arena'da Akhisar Belediyespor'u gole boğan ve 6-0'lık galibiyet alan Galatasaray'ın oranı ise düşmeye devam ediyor. İki hafta önce 4.60 olan Sarı Kırmızılılar'ın oranı arada Kardemir Karabükspor mağlubiyeti olmasına rağmen bu hafta kazanılan 3 puanla birlikte 3.75'ye düştü.

 

Haberin Devamı

FENERBAHÇE YARIŞTAN KOPUYOR!
Geçtiğimiz hafta Başakşehir'i yenen, bu hafta ise Kayseri deplasmanında 4-1'lik myenilgiyle darmadağın olan Fenerbahçe'nin oranı ise 7.00 olarak belirlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!