Hürriyet’te görev değişimi

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet’te görev değişimi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2016 22:55

Hürriyet Gazetecilik İcra Kurulu Başkanlığı görevinden ayrılan Ahmet Özer’in yerine yönetim kurulu üyelerinden Çağlar Göğüş getirildi.

Haberin Devamı

HÜRRİYET Gazetecilik İcra Kurulu Başkanı Ahmet Özer önceki gün yapılan törenle görevini yönetim kurulu üyelerinden Çağlar Göğüş’e devretti. Kendi isteğiyle ayrılan Ahmet Özer, Hürriyet Gazetecilik Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdürecek. 

Liseyi Ankara TED’de okuyan Göğüş 1993 yılında Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Eğitim hayatını Florida Üniversitesi’nde yaptığı MBA derecesi ile tamamlayan Çağlar Göğüş, Hürriyet Gazetecilik’e Nisan 2015’te bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak dahil olmuştu.
Göğüş, profesyonel kariyerine 1996 yılında danışmanlık şirketi Coopers&Lybrand Türkiye’de başladı ve ardından yine danışmanlık şirketi Arthur Andersen’de kısa dönem Kıdemli Analist olarak çalıştı. 1998 ve 2000 yılları arasında A.T Kearney şirketinde Kıdemli Danışman olarak çalışan Çağlar Göğüş, 2002 yılında da danışmanlık şirketi Peppers&Rogers Grubu’na katılarak dokuz yıl süresince ortak olarak görev yaptı.

Yurtdışı tecrübesi

2010 yılından itibaren Peppers&Rogers bünyesinde EMEA (Avrupa Ortadoğu ve Afrika) Bölgesi’nin sorumluluğunu üstlenen Göğüş, 2014 yılına kadar Genel Müdür unvanı ile Peppers&Rogers Group’un uluslarararası platformda görev aldı. Kurumun EMEA bölgesini hedefleyen yayılma sürecini başarılı bir şekilde yönetti. Özellikle büyüme stratejileri ve yeniden yapılanma konusunda yurtiçi ve yurtdışında çeşitli şirketlere danışmanlıklarda bulunan Göğüş ayrıca Büyük Veri’nin (Big Data) iş veriminde kullanılması konusunda uluslararası tecrübeye sahip.
Hürriyet Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı dün düzenlenen törende Ahmet Özer’e katkılarından dolayı teşekkür ederken Çağlar Göğüş’e de başarılar diledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!