Hürriyet'e mektuplar

Güncelleme Tarihi:

Hürriyete mektuplar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2001 00:00


Haberin Devamı

Buz hokeyi ve buz pateni haberleri verin

Spor sayfalarınızda buz hokeyi ve buz pateni haberlerini de görmek istiyoruz. Örneğin, geçtiğimiz günlerde, Artistik Patinaj Balkan Şampiyonası Ankara'da yapıldı. İvan Dinev gibi dünyaca ünlü sporcular ülkemizde yarıştı. Hokey liginde şampiyonluk yolunda kıyasıya mücadeleler yapıldı, gazetenizde tek bir fotoğraf veya yazı yoktu.

Simge GÜLAÇ/ANKARA

Bu köşe kurumlara örnek olmalı

Genellikle gazetenizde yer alan hataların dile getirildiği böyle bir sayfa hazırlamanızı çok sevimli buluyor ve kalitenin artırılması açısından yararlı olacağını düşünüyorum. Tüm kurumlara da bunun örnek oluşturmasını diliyorum. Yeri gelmişken, 23 Nisan tarihli gazetenizin spor sayfasında Çaykur Rizespor-Galatasaray maçında, Galatasaray'ın attığı 2'nci golün tarifinin tamamen bir hayal ürünü olduğunu, Serkan'ın attığı golde topun kaleciden dönmüş olmasının söz konusu olmadığını hatırlatmak istiyorum.

Ali YILDIRIM

55 yılın gazetelerini CD olarak dağıtın

Nüfusun yarısından fazlası 20 yaş ve altı... Doğru dürüst bir kütüphane yok. Bu yüzden toplumsal belleğimiz çok zayıf. 10 yıl önceki olaylar çok uzak bir geçmiş. 10 yıl önce ülkeyi batma konumuna getiren kerameti kendinden menkul kişiler bu nedenle 10 yıl sonra milli kahraman oluyor. Hürriyet'in Türk halkına verebileceği en güzel 55. yıl hediyesi, (ister promosyon olarak, ister bedeli karşılığı) bu 55 yılın gazetelerini CD'lerde okurlarına ulaştırmak. Bu hem yakın tarihimize ışık tutacak son derece değerli bir belge olur, hem de millet kimin ne olduğunu öğrenir ve denenmişleri tekrar tekrar denemekten kurtulur. İnanın ki Hürriyet'e yakışan da budur.

Erdal YETKİN/İSTANBUL

Yanlış borsa bilgileri

12 Mayıs'ta gazetenizde yayınlanan İMKB bilgileri gerçekten 11 Mayıs 2001 tarihinde kapanış bilgileri midir?

Halil KARAKAYA

EDİTÖRÜN NOTU Bir iletişim hatasından dolayı, o gün bir önceki güne ait bilgiler yayınlandı. Özür diliyoruz.

OKURLARIMIZDAN

KISA... KISA

ERKAN KIR 9 bin kişi grevde, fakat Hürriyet'te hiçbir haber yok.

YİĞİT TÜRER (İKİTELLİ) ‘‘Transseksüel yenge komalık etti’’ haberinizde, isimler karışmış. Habere konu olan kişilerin soyadı, haberin girişinde Tanyeli, sonunda Köksal.

FİLİZ AYDEMİR (FATİH) 7 Haziran tarihli gazetenizdeki ‘‘Bakan istifası’’ haberi, bana göre basketbolcumuzun sevgilisinin evini terk etmesinden daha önemliydi. Fakat daha küçük yer ayrılmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!