Hocam 1 numara

Güncelleme Tarihi:

Hocam 1 numara
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2001 00:00


İlhan SÖYLER
Haberin Devamı

Milli Takımımız'ın golcüsü, ‘‘Fatih hocam, Fiorentina'ya iyi dayandı. İstifa etmekle de doğru bir seçim yaptı. İşsiz kalması söz konusu bile değil. Çünkü, o mesleğinin en iyisi’’ yorumunu yaptı.

GEÇ BİLE KALDI

İtalya'daki futbol elçimiz Hakan Şükür, geçtiğimiz günlerde Fiorentina Teknik Direktörlüğü görevinden istifa eden Fatih Terim için, ‘‘Hocam en iyisini yaptı ve görevi bıraktı. O, İtalya'nın en çok istenilen, sevilen ve aranan teknik adamı’’ dedi. G.Saray'da iken büyük başarılara imza attıkları Terim'le sürekli temas halinde olduğunu anlatan Hakan şunları söyledi:

MİLAN'A GİDECEK

‘‘Hocam, ne zaman ne yapacağını çok iyi biliyor. İstekleri yerine getirilmeyince de istifa etti. Onun işsiz kalması asla söz konusu değil. İtalya'nın önde gelen kulüpleri peşinde. Önümüzdeki sezon büyük bir ihtimalle Milan'ı çalıştıracaktır. Terim'le İtalya'da aynı takımda görev yapmayı çok isterim.’’

MAZERET DEĞİL

Milli Takım'ın Hollanda karşısında gösterdiği performansa da değinen Hakan, ‘‘Sakatımız çoktu. Ancak bu bir mazeret değil. Eksik olan yönümüz, hücumu fazla düşünmeyişimiz. Milli Takım ruhunu yeniden canlandırmalyız’’ dedi ve şöyle devam etti: ‘‘Eskiden olduğu gibi hücumu daha çok düşünmeliyiz. Ürkekliği üzerimizden atarsak, ağırlığımızı koyar ve Dünya Kupası'na gideriz.’’

EL ELE VERMELİYİZ

Ay yıldızlı takımda Hollanda'ya karşı sahaya kaptan olarak çıktığı için mutlu olduğunu söyleyen Hakan, ‘‘Kaptanlık güzel şey. Milli görev verildiği zaman koşa koşa geliyorum ve bundan da zevk alıyorum. Bize düşen görev, eknomik krizle sarsılan Türk halkına, alacağımız güzel sonuçlarla moral vermek. El ele vererek bunu başarmalıyız.’’

İTALYAN BASINI

Duvarı aşamadı

La Gazzetta dello Sport:

Türkiye bilinçli bir savunma uyguladı. Topu orta sahada akıllı bir biçimde dolaştırdı. Hollanda iki mutlak gol kaçırdı. Hakan’ıngollük kafa şutu az farkla auta gitti.

Hollanda'yı durdurdu

Corriere dello Sport:

Hollanda için olumsuz bir sonuç daha. Luis Van Gaal'ın çalı ştırdığı takımda fikir eksikliği vardı. Türkiye kusursuz bir savunma yaptı.

Hakan yalnız kaldı

RAI 1 Televizyonu:

Hollanda as oyuncularına rağmen eksik Türkiye'yi yenemedi. İnter'li Hakan Şükür ilerde yalnız kaldı.

HOLLANDA BASINI

Hollanda çok çalışmalı

De Telegraaf:

Hollanda'nın daha çok çalışması gerekiyor. Arena'daki karşılaşmada her iki ekip de isteksiz oynadı. Etkili olamayan golcü Hakan karşısında Frank de Boer ile Jaap Stam rahat bir gece geçirdiler.

Kafalar karışık

De Volkskrant:

Fırsatları değerlendiremediler. Arena'daki karşılaşmada Hollanda Milli Takımı'nın kendine güveni artmadı. Kafalarda yeni sorular doğdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!