Hiç karavana atmam

Güncelleme Tarihi:

Hiç karavana atmam
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 1997 00:00

Haberin Devamı

Her sezon 10'un üzerinde frikik golü attığını söyleyen Trabzonspor'un bombacısı Hami, ‘‘Golü atıp atamayacağımı önceden hissederim. Top ya baraja takılır, ya kaleci kurtarır, ya da gol olur. Auta giden vuruşum azdır’’ diyor.

G.Ssaray karşısında oynadığı futbol ve attığı iki golle bordo mavili taraftarları sevince boğan Hami, frikikten ve uzaktan şutlarla attığı gollerin sayısını unuttuğunu söyledi. Futbola Trabzon'un Faroz semtinde mahalle aralarında oynayarak başladığını, 10 yaşında Trabzonspor minik takımına geldiğini söyleyen Hami, şöyle konuştu:

'Mahalle arasında da toplara sert vururdum. Herkes eğlenirken, ben ayaklarıma kum torbasından yapılmış ağırlıklar bağlar, öyle yürür, koşar, eğlenirdim. Bacaklarım müthiş kuvvet kazanmıştı. Yine mahalle aralarında, okul bahçelerinde sürekli şut çalışması yapardım. Doğuştan yeteneklerim de çalışmaya eklenince, toplara çok sert vurabilen bir futbolcu ortaya çıktı. Her sezon 10'un üzerinde frikik golü atıyorum.'

KAYSERİ MAÇINDA OYNAYACAK

Bu arada G.Saray maçında sol arka uyluk adalesinde ödem tespit edilen Hami'nin tedavisine devam ediliyor. Yıldız futbolcunun Kayserispor maçında forma giyebileceği belirtildi. Sakatlığı süren Tolunay ise dün takımla birlikte çalışmaya katıldı.

Öte yandan Genel Menajeri Özkan Sümer, bordo mavili takıma iki takviye gerektiğini, özellikle gol bölgelerinde etkili bir forvet oyuncusuyla, sağ kanat savunucusu istediğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!