Herkes “Üstün Bilgi”nin peşinde

Güncelleme Tarihi:

Herkes “Üstün Bilgi”nin peşinde
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2012 14:03

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcilerinden Kızılcahamamspor'un golcüsü Üstün Bilgi'yi transfer edebilmek için birçok kulüp başkent temsilcisinin kapısını çalıyor.

Kızılcahamamspor Kulübü Başkanı Erkan Özbey, Süper Lig takımlarından Trabzonspor ve Sivasspor'un Üstün Bilgi'yi transfer etmek için resmi teklif yaptığını, Gaziantepspor ile Kasımpaşa'nın ise menajerler aracılığıyla futbolcuyu kadrolarına katma isteklerini ilettiklerini söyledi.

Üstün Bilgi'yi TFF 1. Lig takımlarının neredeyse hepsinin de istediğini belirten Erkan Özbey, şöyle konuştu:
“Üstün Bilgi, Kızılcahamamspor'da çok başarılı bir dönem geçirdi ve transferin gözdelerinden oldu. Trabzonspor ve Sivasspor futbolcumuzu kadrolarına katmak için resmi tekliflerini yaptı. Gaziantepspor ile Kasımpaşa ise menajerler aracılıyla Üstün'ü istedi. TFF 1. Lig ekiplerinin ise neredeyse tamamı futbolcumuzu istiyor.”

Trabzonspor'un genç golcü için bir miktar para ve futbolcu bonservis bedelinden yüzde 30 pay teklif ettiği bilgisini veren Erkan Özbey, kendilerinin ise taleplerini Karadeniz temsilcisine ilettiklerini ve cevap beklediklerini bildirdi.

Anlaşmaya yakın olduklarını ve aradaki küçük pürüzlerin giderilebileceğini kaydeden Özbey, genç futbolcunun transferinin 1-2 gün içinde resmiyet kazanabileceğini sözlerine ekledi.

Spor Toto 2. Lig'de attığı 24 golle Burak Yılmaz'dan sonra Türkiye liglerinin en golcü ikinci futbolcusu 24 yaşındaki Üstün Bilgi, futbola Bursa Merinosspor'da başladı. Bursaspor, OYAK Renaultspor, İskenderun Demirçelikspor formaları da giyen genç golcünün Kızılcahamamspor ile 31 Mayıs 2013'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Ceyhun süre istedi

Başkent temsilcisinin başkanı Özbey, yeni sezonda Kızılcahamam'da birlikte olmayı teklif ettikleri tecrübeli futbolcu Ceyhun Eriş'ten haber beklediklerini söyledi.

Sezon öncesi transfer çalışmalarına yoğun şekilde devam ettiklerini kaydeden Özbey, Ceyhun'un cevap vermek için 1-2 gün daha ek süre istediğini kaydetti.

Gençlerbirliği'nden Sebahattin Usta'nın ardınan Ali Öztürk'ü de kadrolarına katmalarının an meselesi olduğunu belirten Özbey, Hacettepe'den Murathan Buruş için kulübünden söz aldıklarını, Ankaraspor'dan Burak Serez'i ise 1 yıllığına kiraladıklarını ifade etti.

Kızılcahamamspor daha önce Ankaragücü'nün eski kalecilerinden Zafer Özgültekin dışında kaleye Göztepe'den Murat'ı ve bir dönem Gençlerbirliği'nde forma giyen Nilüfer Belediyesi'nden Metin Ozan Demirelli'yi kadrosuna katmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!