Hentbolda Avrupa heyecanı yaşanacak

Güncelleme Tarihi:

Hentbolda Avrupa heyecanı yaşanacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2012 14:01

Beşiktaş ile Antalya Muratpaşa Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi hafta sonunda Avrupa'da sahaya çıkacak.

Türkiye'yi Uluslararası Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası'nda temsil eden Beşiktaş, 2. turda Romanya'nın HC Odorheiu Secuiesc takımıyla 13 Ekim Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacak. Kluj'da Sala Sporturilor Salonu'nda oynanacak karşılaşmayı Hırvat hakem çifti Tomislav Cindric ve Robert Gonzurek yönetecek. Maçın rövanşı ise 20 Ekim 2012 Cumartesi günü saat 16.00'da İstanbul'da Süleyman Seba Spor Salonu'nda oynanacak.

Bayanların Avrupa mücadelesi

Hentbol Bayanlar Şampiyonlar Ligi'nden elenerek yoluna Kupa Galipleri Kupası'nda devam eden Antalya Muratpaşa Belediyespor ise 2. tur ilk maçında 14 Ekim Pazar günü Hırvatistan'ın Lokomotiva Zagreb ekibiyle mücadele edecek.

Antalya Süleyman Evcilmen Spor ve Sergi Salonu'nda saat 15.00'te başlayacak karşılaşmayı Moldovalı hakemler Igor Covalciuc ve Alexei Covalciuc yönetecek. Maçın rövanşı ise 21 Ekim 2012 Pazar günü TSİ 18.00'de Hırvatistan'ın Başkenti Zagreb'teki Dom Sportova Hall 2 Spor Salonu'nda yapılacak. Antalya Muratpaşa Belediyespor, bu turu geçmesi durumunda Macar takımı Vaci NKSE'nin rakibi olacak.

Bayanlar Kupa Galipleri Kupası'nda mücadele eden bir diğer Türk takımı İzmir Büyükşehir Belediyesi de 2. turda İsviçre'nin Yellow Winterthur takımıyla karşı karşıya gelecek. İzmir'de oynanacak maçlardan ilki 13 Ekim 2012 Cumartesi, rövanşı ise 14 Ekim 2012 Pazar günü yapılacak. Her iki mücadele de saat 17.00'de başlayacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!