Helvacı'dan transfer açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Helvacıdan transfer açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2010 11:41

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Mehmet Helvacı, transfer rakamlarıyla ilgili medyaya yansıyan haberleri eleştirirken, transfer çalışmalarını ihtiyaçlara ve fırsatlara göre sürdüreceklerini kaydetti.

Haberin Devamı

Helvacı, Gaziantepspor maçının ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, öncelikle rakipleri karşısında iyi bir futbol sergileyerek aldıkları 3 puandan duydukları mutluluğu dile getirdi.

Transfer konusuna değinen Helvacı, Galatasaray'da transferin, ihtiyaçlar ve fırsatlara bağlı olarak her zaman yapılabileceğini ifade ederek, şunları söyledi:

“Özellikle yaptığımız transferlerin maliyetleriyle ilgili doğru olmayan şeyler yazılıyor. Bizim iç dengelerimizi bozacak bir transfer yapmamız söz konusu değil. Tüm takımı gözeterek transfer yapıyoruz. Galatasaray'ın ihtiyaçları ve fırsatlar neye el veriyorsa ona göre transferi yaparız. Verdiğimiz ücretler bizim için ticari bir sır. Jo'nun maliyetiyle ilgili şeyler basına yansıdı. 6 ay oynayacak, üstelik Avrupa'da oynamayacak bir oyuncuya, ne verilebiliyorsa biz de o seviyede ücret ödedik. 2 milyon Avro gibi rakamlar yazıldı. Takımda oynayan oyunculara dahi bu kadar ücret verilmiyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!