Helal olsun Mrsiç

Güncelleme Tarihi:

Helal olsun Mrsiç
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2007 09:54

Mrsiç, internet sitesinin reklam gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışladı. Brezilya sitesi Globoesporte, Beyonce konserinin iptalini manşet yaptı.

Haberin Devamı

"Başımız sağolsun"
Daha önceki bir terör saldırısında Ankara’daki Fazıl Say konserini erteleyen; geçtiğimiz hafta meydana gelen hain saldırıda şehit olan askerlerimiz için 1 milyon dolar bağışta bulunan; önceki günkü olayın ardından yarın yapılması gereken Beyonce konserini hiç düşünmeden iptal eden Fenerbahçe’de alkışlanacak bir davranış da erkek basketbol takımı kaptanı Damir Mrsiç’ten geldi. Fanatik gazetesinin haberine göre, Mrsiç, kendisine ait internet sitesinde "Hepimizin başı sağolsun" diyerek saldırıyı kınadı.

"Gündemde olmalı"
Maçları değerlendirdiği bölümde bu kez spor yorumu yapmayan başarılı basketbolcu, şunları yazdı: “Bu hafta basketbol dışı bir konu gündemimizde olmalı. Hayatlarını kaybeden tüm askerler ve aileleri için çok derin üzüntüler taşımaktayım. Bizlerin ve şehit ailelerinin başı sağolsun. Sitemin altında bulunan Google reklamlarından elde edilen tüm geliri bundan sonra Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacağım.” Bu arada Brezilya’nın haber sitesi Globoesporte de, saldırıyı haber yaptı.

Haberin Devamı

Şehitlerin anısına
Konuyu manşete taşıyan internet sitesi, “Fenerbahçe sitesi şehitlerin anısına saygıyla” başlığını kullanırken, kulübün Türk bayraklarıyla donatılmış sitesinin görüntüsünü yayınladı. Haberde, birçok askerini hain terör saldırısında kaybeden Türkiye’nin büyük bir üzüntü yaşadığı, Fenerbahçe’nin de kulübün 100. yılı kutlamaları çerçevesinde 24 Ekim’de yapacağı Beyonce konserini iptal ettiği, kulübün resmi internet sitesindeki tüm haberlere Türk bayrağı konduğu vurgulandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!