Hedefimiz Süper Lig

Güncelleme Tarihi:

Hedefimiz Süper Lig
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2010 09:29

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de bu gece sona eren Avrupa Takımlar Birinci Lig Atletizm Şampiyonası'nın ardından açıklamalarda bulunan Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi, “Bugün aldığımız başarılı sonuçlarla mutlu olduk ve şampiyonayı 9. sırada bitirdik” dedi.

Budapeşte'deki Ferenç Puşkaş Stadı'nda, iki gün boyunca süren şampiyonaya ev sahibi Macaristan, Türkiye, İsveç, Hollanda, Portekiz, Çek Cumhuriyeti, Belçika, Romanya, Slovenya, Litvanya, İrlanda Cumhuriyeti ve Estonya olmak üzere toplam 12 ülke katıldı.

Şampiyonaya toplam 46 sporcu ile katıldıklarını açıklayan Mehmet Terzi, dünkü yarışmalarda istenen sonuçları alamadıklarını, Macaristan'da kürsüye çıkacak 6 önemli sporcularını sakatlıklardan ötürü şampiyonaya getirmediklerini söyledi.

Terzi, öte yandan Türk sporcuların şampiyonada kendilerine ait birçok rekoru kırmalarından mutluluk duyduklarını, ancak artık hedeflerinin Süper Lig'de mücadele etmek olduğunu açıkladı.

Önümüzdeki yıl düzenlenecek olan şampiyonaya tam takım olarak katılmayı hedeflediklerini söyleyen Mehmet Terzi, çok çalışarak Süper Lig'de mücadele etmek istediklerini sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!