'Hedefimiz ligde kalıcı olmak'

Güncelleme Tarihi:

Hedefimiz ligde kalıcı olmak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2007 12:08

Bayanlar Hentbol Süper Ligi takımlarından Sivas Eğitimspor'un antrenörü Doğan Ardahanlı, “Hedefimiz ligde kalıcı olmak” dedi.

Geçen sezon Hentbol Bayanlar 1. Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayarak Süper Lig'e yükselen Sivas Eğitimspor'un antrenörü Doğan Ardahanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok genç sporculardan kurulu bir takım olduklarını belirterek, “Biz çok genç, yeni ve diri bir takımız. Kadromuzdaki sporcular 1990 ve sonrası doğumlu sporcular. Hepsi yetenekli sporcular. Milli takımda forma giyecek yetenekte sporculara sahibiz” diye konuştu.

Geçen sezon çok iyi bir performans sergilediklerini ve şampiyon olarak Süper Lig'e yükseldiklerini anımsatan Ardahanlı, geçen sezon ki kadrolarına takviye yapamadan bu yıl Süper Lig'de mücadele ettiklerini söyledi.

Oyuncularının özverili bir şekilde mücadele ettiğini ifade eden Ardahanlı, “Oyuncularımın mücadelesinden memnunum. Hepsi çok özverili bir şekilde mücadele ediyor. Ancak 1-2 tecrübeli oyuncuya ihtiyacımız var” dedi.

Geçen sezon ki performanslarını bu yıl da sürdürmek istediklerini belirten Ardahanlı, şöyle konuştu:
“Hedefimiz ligde kalıcı olmak. Biz bu yıl öncelikle ligde kalıcı olmak, tutunmak istiyoruz. Gelecek yıllarda ise daha üst sıralarda mücadele etmeyi hedefliyoruz.”

Bu kapsamda yoğun bir şekilde çalıştıklarını anlatan Ardahanlı, haftada 3 gün 4 Eylül Spor Salonu'nda antrenman yaptıklarını söyledi.

Bu hafta sahalarında yapacakları Üsküdar Belediye maçının, rakiplerinin Avrupa Kupaları'ndaki karşılaşması nedeniyle ertelendiğini belirten Ardahanlı, 5. hafta deplasmandaki Ankara Gazi Üniversitesi Spor maçına hazırlandıklarını sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!