"Hedefimiz galibiyet"

Güncelleme Tarihi:

Hedefimiz galibiyet
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2012 17:26

Halkbank'ın antrenörü Veselin Vukovic, ligde oynayacakları Arkas Spor maçıyla ilgili konuştu.

Haberin Devamı

41 puanla ligde averajla ikinci sırada bulunan Halkbank, 39 puanla 3. sırada yer alan rakibini yenerek aradaki puan farkını açmanın hesaplarını yapıyor.

Zorlu karşılaşma için hazırlıklarını hafta başından buyana aralıksız sürdüren Halkbank'ta son idmanda oyuncular son derece hırslıydı.

Antrenör Veselin Vukoviç'in göreve getirilmesi ile çıkış yakalayan Başkent temsilcisinin son idmanda oyuncularıyla yakından ilgilenen Sloven çalıştırıcı, Arkasspor'un ligin güçlü ekiplerinden biri olduğunu belirterek "Rakibimizin bu gücünün farkındayız. Hafta başından bu yana rakibimize göre çalışmalarımızı sürdürdük. Cumartesi günü son çalışmamızı yapıp maç saatini beklemeye başlayacağız. Hedefimiz galibiyet" dedi.

Halkbank Voleybol Şube Sorumlusu Selahattin Süleymanoğlu ise ligde ikinci ve üçüncü takımı karşı karşıya getirecek olan bu maça tüm sporseverleri davet ederek, "Haftanın en zevkli karşılaşmasına herkesi bekliyoruz" dedi.
Ankaralı voleybolseverlerin kendilerini yalnız bıraktığından şikayet eden Süleymanoğlu, "Ankara uzun zamandır şampiyonluğa hasret. Bu sezona bakarsak Ankara'ya tüm branşlarda şampiyonluk kazandırmaya en yakın takım biziz. Bunun içinde desteğe ihtiyacımız var. Herkesi maçlarımıza davet ediyoruz" dedi.
Süleymanoğlu, yeni hocaları ile takımın ivme kazandığını da sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Halkbank ile Arkasspor arasında oynanacak olan karşılaşma 26 Şubat Pazar günü saat 17.30'da başlayacak. Mücadele Başkent Voleybol Salonu'nda oynanacak.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!