Hedefimiz altın madalya

Güncelleme Tarihi:

Hedefimiz altın madalya
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2010 10:24

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, DHA'ya yaptığı özel açıklamada 2012 Londra Olimpiyatları'nda yeni jenerasyon ile altın madalyayı hedeflediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Türkiye'nin dört bir yanında Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen doğa kamplarının gençler için çok yararlı olduğunu ifade eden Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Görüldüğü gibi Türkiye'nin dört bir yanından gelen gençlerimiz burada farklı aktivitelerle tanışıyorlar. Çok güzel vakit geçiriyorlar, gerçekten de çok güzel bir ortam. Benim çok hoşuma gitti. Gençlerin eğitimi açısından bu tür kampların Türkiye'de sürekli olarak düzenlenmesi onların gelecekte iyi bir vatandaş olmasına, birlik ve beraberlik ortamında kendi içerinde barışı bulmalarına yardımcı olacaktır. Ben bu noktada Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığını tebirk ediyorum. 300'e yakın genç var burada. Türkiye'nin farklı yerlerinde 10 kampın devam ettiğini söylediler. Bu tür kampların yapılması ve gençliğin kaynaşması gerekiyor. Bilgi birikimlerini birbirleriyle paylaşmaları çok önemli. Biz de tekvando branşında bu tür kamplardan yararlanıyoruz. Bu yüzden Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığına teşekkür ediyoruz. Gençlerimizin geleceği için bu aktivitelerin çoğalması gerekiyor'' dedi.

Haberin Devamı

''HEDEFİMİZ 2012 LONDRA'DA ALTIN MADALYA''

17-20 Temmuz tarihleri arasında Çin'de düzenlenecek olan Dünya Kupası Takımlar Şampiyonası'na değinen federasyon başkanı Metin Şahin, ''Bu şampiyona Urumçi'de yapılacak. 17 Temmuz'da başlayacak. Takımımız geçen sene şampiyon oldu. Zorlu bir şampiyona ve biz bu sene de hazırız. Yine oraya gideceğiz iki takım halinde, bayanlar ve erkeklerde. Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. Bu sene tekvando çok iyi gidiyor, Rusya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda bayanlarda 3. erkeklerde 1. olduk. Genel klasmanda takım halinde şampiyon olduk. Hedefimiz arkadan yetişen gençlerle 2012 Londra Olimpiyatları. Şu anda gidişat çok iyi. Eğer bunu muhafaza edersek olimpiyattan altın madalya ile döneriz. Ben buradan Türk Milletinin tekvandoyu izlemesini istiyorum. 2012 yılı tekvando için iyi olacak'' diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!