Hedef: ''ilk üç''

Güncelleme Tarihi:

Hedef: ilk üç
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2013 12:49

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Yönetim Kurulu Üyesi Yücel: - "Masa tenisinde Ligdeki hedefimiz, ilk 3 içinde yer almak"

Haberin Devamı

Yücel, yaptığı açıklamada, kadın masa tenisi takımlarında 3 sporcunun bulunduğunu anlatarak, Romanya vatandaşı sporcuları Yıldız Meral'in Türk vatandaşlığına geçeceğini kaydetti.

Yabancı transferinin, çok fazla tercih ettikleri bir durum olmasa da takımı belirli bir seviyede tutmak için Filip Andrea Georgiana'yı transfer ettiklerini dile getiren Yücel, "Georgiana, altyapıdaki masa tenisçilerimizle antrenman yaparak maçlara hazırlanacak. Bu sayede hem sporcularımız yetiştirecek, hem de kendisi maçlara hazır olacak" diye konuştu.

Yücel, alt yapımızda faal olan 250 masa tenisçinin bulunduğunu anlatarak, "Altyapıya önem veriyoruz, takım olarak altyapıdan sporcu yetiştimek istiyoruz. Ligdeki hedefimiz, ilk 3 içinde yer almak. Takımımızı ligde belirli bir seviyede tutup altyapıdan sporcu yetiştireceğiz. İzmit, Gebze ve Darıca tesislerimiz var. 5 yıl sonra umuyoruz ki Süper Lig'deki kadın masa tenisi takımımız, Türkiye'de söz sahibi olacak ve dünyada da ülkemizi temsil edecek" ifadesini kullandı.

BAKMADAN GEÇME!