Hedef Bolt değil Giggs

Güncelleme Tarihi:

Hedef Bolt değil Giggs
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2014 13:55

Rekoru kırdı ama yeşil sahadan ayrılamıyor.25 yıllık 100 metre okul rekorunu eline geçiren Manchester United’in 15 yaşındaki defans oyuncusu RoShaun Williams, kariyerine futbolcu olarak devam edeceğini söyledi.

Haberin Devamı

Manchester United’ın genç futbolcusu RoShaun Williams, 25 yıllık rekoru kırdı. 15 yaşındaki yıldız adayı futbolcu, Olimpiyat şampiyonu Darren Campbell’a ait 100 metre koşu rekorunu eline geçirdi. 1989’da 11.13’le okul rekorunu kıran Campbell’ın bu başarısının üzerinden geçen 25 yıl sonunda RoShaun Willimas, okulunun spor günündeki yarışta bu dereceyi 10.99’a taşıdı. Yarış sonrasında rekoru kırdığını bilmediğini belirten Manchester United’ın genç takımının savunma oyuncusu “Yarıştan bir gün sonra okula geldiğimde öğretmenin bana rekoru ele geçirdiğimi söyledi. Ben sadece okulun yarışında koştum o kadar” diye konuştu.

25 yıllık rekoru tarihe karışan Darren Campbell ise “Eğer biri 11 saniyenin altında 100 metre koşuyorsa, onda doğuştan bir sürat olduğunu belirtirim. Gördüğüm kadarıyla Williams’ın büyük bir yeteneği de var. Umarım onun için daha iyisi olur” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Bütün bu hızına karşın RoShaun Williams, profesyonel kariyerine futbolcu olarak devam etmek istediğini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!