Hedef Barca

Güncelleme Tarihi:

Hedef Barca
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 1999 00:00

Haberin Devamı

Kartal’ın golcüsü Ahmet Dursun büyük konuştu

İtalyan gazetesinin yaptığı değerlendirmede yüzyılın star adayları arasında gösterilen Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu, bunun kendisi için büyük bir doping olduğunu belirtti ve ‘‘Türkiye'de Beşiktaş'tan başka takımda oynamam. Gönlümde Barcelona yatıyor’’ dedi.

2000 dopingi Ümit Milli Takım'ın ve Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ahmet Dursun İtalyan Spor Gazetesi Corriere dello Sport gazetesi tarafından yeni yüzyılın yıldızları arasında gösterilmesine sevindiğini belirterek, ‘‘2000 yılına böyle bir unvanla girmek benim için doping oldu’’ dedi.

Eksiklerim var Gelecek için planlar yaptığını vurgulayan Ahmet Dursun, ‘‘Şu anda eksiklerim var. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Altyapım Almanya'da oluştu. İki yıl önce Beşiktaş'ta yönetici Yılmaz Ekergil'e bedava oynamak istediğimi söyledim. Ama kabul etmediler. Çok üzüldüm. Daha sonra Affan Keçeci sayesinde Beşiktaş'a geldim’’ yorumunu yaptı.

Baliç gibi gideceğim Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Baliç gibi İspanya liglerinde top koşturmak istediğini vurgulayan Ahmet konuşmasını şöyle tamamladı: ‘‘Türkiye'de Beşiktaş'tan başka hiç bir takımda oynamam. Gönlümde İspanyol takımı Barcelona'da oynamak yatıyor. Bunu da gerçekleştireceğime inanıyorum.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!