Haydaaa

Güncelleme Tarihi:

Haydaaa
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 1997 00:00

Hulki İLGÜN
Haberin Devamı

Al başına belayı. Sözümona sen lig lideri koskoca Fenerbahçe, sezon boyu ıkına sıkına kazandığın puanları gel Ankara'ya ve Gençler karşısında rezil olup, adeta hovardalar gibi harca. Ondan sonra, ‘‘Şah da benim, padişah da’’ deyip ortalarda dolaş. İşte bu olmadı, Fener'e de hiç yakışmadı.

Haa, anlarım bu Ankara bozgunu bir defa olurdu da ‘‘Hadi’’ der geçersin. Ama bu Fener, Fener değil, sanki hayali Fener'di kardeşim.

Ayrıca aylardır kaşındı, kaşındı yani yenilmeye adeta davetiye çıkardı. Sabrettik, ‘‘Nasıl olsa maç kazanıp puan topluyorlar, ha bugün, ha yarın düzelirler’’ dedik, bekledik. Ama nerdee... Nerde o Fener nerdee... Ara ki bulasın. Sonunda belasını da buldu.

Ah Ali'cim ah... Ah benim canım kardeşim. Sana ah demeyeyim de kimlere dert yanayım? Bu takım futbol oynamıyor, transfer yap dedik, başının etini yedik. Hep sustun, sabrettin. Bekleyin, bekleyin dedin. İşte sonunu gördün.

Şimdi ne olacak? Ne mi olacak? Artık tılsımı bozulmuş, Kanarya'lıktan çıkmış ve nerdeyse tavada keklik olmuş Fener'i ikinci yarıda yenmek için herkes sıraya girecek. Hadi bakalım şimdi ayıklayın pirincin taşını.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!