Hawkins ve Cem Gezinci imzaladı

Güncelleme Tarihi:

Hawkins ve Cem Gezinci imzaladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2013 16:28

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın anlaşmaya vardığı Cem Gezinci ve Rodney Hawkins için imza töreni düzenlendi.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Beşiktaş'tan transfer edilen Cem Gezginci ile Amerikan Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi (NWBA) ekiplerinden Dallas Wheelchair Mavericks'ten transfer edilen ve Kolombiya Milli Takımı'nda da forma giyen Rodney Hawkins'in, Türk Telekom Arena'da bulunan GS Store mağazasında düzenlenen törenle resmi sözleşme imzaladıkları kaydedildi.

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı İdari Menajeri Abdurrahman Güven, çok ciddi transferler gerçekleştirdiklerini kaydederek, "Cem Gezinci'yi zaten Beşiktaş'tan tanıyor ve biliyoruz. Kendisi Türk Milli Takımı'nın önemli oyuncularından biridir. Takımımıza katarak ciddi bir güç elde ettik. Daha sonra Kıtalararası Turnuva'dan bildiğimiz Rodney Hawkins'i transfer ettik. Dallas Wheelchair Mavericks takımında bize karşı da oynadı. Fizik olarak üstün bir sporcu. Bize hem defansta hem hücumda çok yarar sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!