Hataylı:"Yalancı Kaiserslautern"

Güncelleme Tarihi:

Hataylı:Yalancı Kaiserslautern
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2000 00:00


Hataylı:"Yalancı Kaiserslautern"

Fnerbahçe'nin eski oyuncusu Murat Yakın ile ilgili olaylar bir türlü bitmek bilmiyor. Sport Bilde açıklamada bulunan Fenerbahçe Kulübü Başkan Yardımcısı Ertuğrul Hataylı, Murat'ın transfer ücretinden bir kuruş inmeyeceğini açıklayarak, FC Kaiserslauterni yalancılıkla suçladı.
Haberin Devamı

"YALANLARI ORTAYA ÇIKTI"
FC Kaiserslautern'den gelen yazıyı belge olarak Sport Bilde sunan Hataylı, "Kaiserslautern yöneticileri `Olayı FIFA'ya biz götürmedik, bu nedenle FIFA'nın vereceği kararı da tanımayacağız" diyor. Ancak, Kaisersautern tarafından bize gönderilen yazıda davayı FIFA'ya kendileri götüreceklerini bildirmişlerdi. Böylece onların daha önce yaptığı açıklamaların yalan olduğu açıkça ortaya çıkmış oldu.

"FIFA'NIN KARARI"
Biz Murat Yakının transfer ücretinden indirim yapmamız söz konusu değil. Kaiserslautern iki Milyon Mark vermek istiyor, ancak bu kabullenecek gibi değil. Bizim isteğimiz 3,9 Milyon Dolar civarında. FIFA'da zaten bu doğrultuda karar verdi.

"2 MİLYON KOMİK"
Ben Murat Yakın olayını Armani takım elbisesine benzetiyorum. Bu lüks takım elbisesini önce beğenip alıyorsunuz, sonra size uymadığı için, bunun C&A takım elbisesi olduğunu idda ederek daha düşük ücret ödemeye kalkıyorsunuz. Bu hiç görülmemiş bir olay. Bu nedenle teklif edilen 2 Milyon Mark çok komik bir rakam. Kaiserslautern şimdi transfer olayını normal bir mahkemeye taşımaya kalkıyor, oysa FIFAnın kuralarına göre bu yasak. Tüm Avrupa bunu biliyor, tek Kaiserslautern bunu bilmiyor herhalde" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!