Hasan Şaş yandı

Güncelleme Tarihi:

Hasan Şaş yandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2005 00:00

Denizlispor maçı sonrası hakemlerin soyunma odasına kadar giden sarı kırmızılı futbolcunun, ‘Puanımızı çaldınız, i...e herifler’ dediği hakem Selçuk Dereli’nin raporunda yer aldı. İki maç ceza yolda.

DENİZLİSPOR maçı sonrası hakem Selçuk Dereli ve yardımcılarına hakaret eden Galatasaraylı Hasan Şaş yandı. Yıldız futbolcuya en az iki maç ceza verileceği belirtildi.

Hasan Şaş’ın karşılaşma sonrası hakemlerin soyunma odasına kadar giderek ağır eylemde bulunduğu, Selçuk Dereli’nin raporunda ayrıntılı bir şekilde yeraldı. Selçuk Dereli, Futbol Federasyonu’na gönderdiği raporda, ‘Hasan Şaş, koşarak peşimizden geldi. Soyunma odamızın kapısının önünde ‘puanımızı çaldınız, i...e herifler, dedi’ cümlesiyle olayı anlattı.

Taciz ve hakaret

Hakemleri takip ederek, tacizde bulunan ve hakaret eden milli futbolcu, Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu tarafından bugün disiplin kuruluna sevk edilecek. Üç günlük savunma süresi olan Şaş’a bir sonraki hafta salı günü yapılacak toplantıda asgari iki maç ceza verilecek. Bugün toplanacağı belirtilen Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu’nun Hasan Şaş’ı tedbirli olarak Disiplin Kurulu’na sevk etmesi bekleniyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!