Hamza Hamzaoğlu yönetimi de kendini de kurtardı

Güncelleme Tarihi:

Hamza Hamzaoğlu yönetimi de kendini de kurtardı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2015 14:30

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, üst üste alınan galibiyetlerle camiaya rahat bir nefes aldırdı.

Haberin Devamı

Galatasaray geçen sezonu Hamza Hamzaoğlu yönetiminde 3 kupa ile kapamasına karşın, transferde taraftarın ve camianın beklentilerinin karşılanmaması yüzünden yeni sezona sorunlu başlamıştı. Ardından ligde peş peşe gelen kayıplarla birden bire hem yönetim hem de teknik direktör Hamzaoğlu üzerinde baskılar yoğunlaşmıştı.

Hamza Hamzaoğlu yönetimi de kendini de kurtardı

Şampiyonlar Ligi’nde Atletico Madrid ve zayıf Kazak temsilcisi Astana karşısında alınan beraberlik Dursun Özbek Yönetimi ile Hamza Hamzaoğlu arasındaki bağı bile zedelemişti. Astana dönüşü sarı-kırmızılı yönetim, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’ndan rapor isteyerek hesap sorma hazırlığına girişmişti. Hamzaoğlu’nun buna tepkisi ve devamında, “Bu maça yönelik değil 15 günde bir rapor zaten hazırlanacak” açıklaması ile kriz askıya alındı.

Haberin Devamı

HAMZA HAMZAOĞLU İLE YOL AYIRIMINDAN SAADETE
Dursun Özbek yönetimi ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu neredeyse yol ayrımı aşamasına gelmişti ki, ligde Trabzon deplasmanı dahil üst üste alınan 4 galibiyet, Gençlerbirliği maçının 0-1 yenilgiden 4-1’lik zafere dönüşmesi ve devamında Şampiyonlar Ligi’nde gelen ilk önemli galibiyet Galatasaray’daki dumanlı havayı ortadan kaldırdı.

Hamza Hamzaoğlu yönetimi de kendini de kurtardı

Galatasaray, Benfica maçına neredeyse yenik başlamasına karşın tıpkı Gençlerbirliği maçında olduğu gibi çevirmeyi başardı. Benfica galibiyeti ile grubunda 4 puana yükselen ve iddiasını yeniden canlandıran Galatasaray 1,5 milyon Euro parayı da kasasına koydu.

Şimdi Hamza Hamzaoğlu ve öğrencileri gayet rahat bir şekilde Kadıköy’e Fenerbahçe deplasmanına gidiyor. Üst üste gelecek Benfica ve Fenerbahçe yenilgileri Galatasaray’daki “Teknik Krizi” yeniden hortlatabilirdi. Ancak Hamzaoğlu, Benfica zaferi ile hem kendini hem yönetimin elini rahatlatmış oldu.

BAKMADAN GEÇME!