Halkbank sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Tarih verildi mi?

Güncelleme Tarihi:

Halkbank sınav sonuçları ne zaman açıklanacak Tarih verildi mi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2017 20:02

Halkbank sınav sonuçları için adayların sorgusu sürüyor. Türkiye genelinde on binlerce kişinin merakla araştırdığı konular arasında yer alan Halkbank sınav sonuçları için adaylar, açıklamanın yapılacağı tarihi sorguluyor. Peki, Halkbank sınav sonuçları ne zaman yayımlanacak? İşte, konuyla ilgili detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Halkbank sınav sonuçları aracılığıyla 1295 kişilik atama için katılım sağlanan sınavın sonuçları araştırılmaya başlandı. Peki, Halkbank sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, konuyla ilgili bazı detaylar

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Genel puanı (60) ve daha üzerinde olup tercih ettiği illere göre başarı sıralamasına giren adaylar mülakata girmeye hak kazanacaktır. Sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ise banka yetkilileri tarafından henüz açıklanmadı.

İTİRAZ NE ZAMAN YAPILIR?

Yazılı sınav sorularına itiraz, en geç 13 Aralık 2017 tarihi mesai bitimine kadar, halkbanksinavi@istanbul.edu.tr e-posta adresi üzerinden Üniversiteye yapılabilir.

Yazılı sınav sonucu https://halkbank.istanbul.edu.tr internet adresi üzerinden ilan edilecektir. Adaylar, yazılı sınav sonucuna ilişkin itirazlarını, halkbanksinavi@istanbul.edu.tr e-posta adresi üzerinden sonuçların yayınlandığı günü takip eden 3 (üç) iş günü içerisinde Üniversiteye yapabilirler.

 

BAKMADAN GEÇME!