Hakemin kafası yarıldı

Güncelleme Tarihi:

Hakemin kafası yarıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2011 00:00

Trabzonspor, Kayserispor karşılaşmasında 2 puan kaybetmekle kalmadı, liderliği Fenerbahçe'ye bırakırken, taraftarlarının çıkardığı olaylar nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezasıyla da karşı karşıya geldi.

O 'TERCÜMAN' KONUŞTU

http://dosyalar.hurriyet.com.tr/haber_resim_2/tsks.jpg85. dakikada Burak Yılmaz'ın ceza alanına girerken yere düşmesine 'penaltı' verilmemesine öfkelenen bordo mavili bazı taraftarlar, sahaya yabancı madde atmaya başladı. Hakem Yunus Yıldırım, bitiş düdüğünün ardından sahayı terkederken, tribünden atılan sert bir cisim başına isabet etti. Sol kaşının üstü açılan Yıldırım, atılan bir yabancı madde sonrası yarılan başına hakem odasında tedavi yaptırdı.

Trabzonsporlu taraftarlar maçın ardından hakem Yunus Yıldırım ve Kayserispor kafilesini uzun süre protesto etti.

Çevik kuvvet ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri aldığı protestolar sırasında otobüslerin bulunduğu alana bazı yabancı maddeler de atıldı. Yaklaşık yarım saat süren protestoların ardından taraftarlar stat çevresinden uzaklaştırılırken, hem misafir takım, hem de hakemler geniş güvenlik önlemleri altında havalimanına getirildi.

1 MAÇ SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI GELEBİLİR

Trabzonspor-Kayserispor maçının temsilcisi İbrahim Yuşan ve Akın Kılavuz'un, bütün bu olayları ayrıntılı biçimde raporlarına yazdıkları öğrenildi. Bu rapor doğrultusunda bordo mavili kulüp bugün Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) gönderilecek ve en geç 2 gün içinde de savunması istenecek. Trabzonspor'a, PFDK'nin perşembe günü yapacağı toplantıda 1 maç seyircisiz oynama cezası verilmesi bekleniyor.

ŞENER: "TÜM TRABZONSPOR VE TRABZONLULAR ADINA HAKEM YUNUS YILDIRIM'DAN ÖZÜR DİLİYORUM"

Öte yandan Başkan Sadri Şener, maç sonu yaptığı açıklamada hakem Yunus Yıldırım'dan tüm Trabzonspor ve Trabzonlular adına özür dilediğini söyleyerek "Bize yakışmayan olaylar oldu"dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!