Hakem Semineri Alanya'da

Güncelleme Tarihi:

Hakem Semineri Alanyada
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2010 17:22

Voleybol Hakem ve Gözlemci Semineri, Antalya'nın Alanya ilçesinde başladı.

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen ve Okurcalar Beldesi'ndeki Granada Luxury SPA Otel'de yapılan hakem ve gözlemci seminerine, Türkiye'de ve uluslararası müsabakalarda görev yapacak hakemlerle gözlemciler katılıyor. Seminerde hakemlere, hakem hocaları Onur Hoşnut, Bayram Dikmentepe ve Serdar Nişancıoğlu ders verecek.

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Aydın Öztürk, yaptığı konuşmada, seminerlerin bilgileri tazelediğini, ülkenin değişik bölgelerinden gelen hakemlerin kaynaşmasını sağladığını belirtti.

Seminer başarılı geçmesi dileğinde bulunan, yeni sezona moral depolayarak girmek istediklerini belirten Öztürk, şöyle konuştu:
“2010-2011 Voleybol Sezonu'nun açılışını, bu seminerle başlatmış olduk. Türkiye'deki üst klasman hakemlerinin katıldığı seminerde kuralları tekrar gözden geçireceğiz ve eksiklerimizi tamamlayacağız. Sosyal olarak da hakemler arası kaynaşmayı geliştirerek yeni sezona moral depolayarak girmeyi amaçlıyoruz. Türk voleybolunu üst seviyeye taşıyacak yurt içinde ve uluslararası müsabakalarda görev yapacak hakemlerimizle beraberiz. Hakemlerden sonra gözlemci arkadaşlarımızla seminere devam edeceğiz.”
Seminer, 3 gün sürecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!