Hakan Ünsal idmana çıktı

Güncelleme Tarihi:

Hakan Ünsal idmana çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2000 00:00

Haberin Devamı

Sezon başında sakatlanıp Amerika'da başarılı bir ameliyat geçirdikten sonra Türkiye'ye dönen Hakan Ünsal, yaklaşık dört ay sonra dün ilk kez takımla birlikte idmana çıktı. Hakan Ünsal'ın iki hafta daha takımla beraber idmana çıkıp kondisyon eksikliğini attıktan sonra oynayacak duruma geleceği öğrenildi.

Sergen: Zafer bizim olacak

G.SARAY'ın ara transferde renklerine bağladığı ancak prosedür gereği Avrupa kupası maçlarında oynayamayan Sergen Yalçın da kafileyle birlikte İspanya'ya gitti. Zaferi yaşamak için İspanya'ya gittiğini belirten Sergen, ‘‘Mallorca'yı eleyeceğimizden eminim. Geçen sezon Kupa Galipleri Kupası'nda final oynamışlar. Bu sene de bizle oynadıktan sonra çeyrek finalde veda ederler.’’ dedi.

OKAN: Yener geliriz

G.SARAY'ın orta sahadaki çalışkan futbolcusu Okan Buruk, Mallorca'yı sahasında yeneceklerini belirterek, ‘‘Beraberlik ve ya tek gollü mağlubiyet tur için yeterli değil. Biz işimizi sağlama bağlamak için yenmemiz gerektiğini biliyoruz. İspanya'da galip gelerek tur için avantajlı bir skorla İstanbul'a döneceğiz’’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!