Hakan Şükür: 1 oyum var o da...

Güncelleme Tarihi:

Hakan Şükür: 1 oyum var o da...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2010 12:41

Türk futbolunun ve Galatasaray'ın unutulmaz futbolcusu Hakan Şükür, sarı-kırmızılı kulüpte yapılacak olan başkanlık seçiminde oyunu Adnan Polat'a vermeyeceğini açıkladı.

Haberin Devamı

İşte Saba Tümer ve Hakan Şükür'ün o diyaloğu / Video

Erman hocanın unutulmaz 25 yorumu

Hakan Şükür: 1 oyum var o da...

Ali Turan konusunda son gelişme

Saba Tümer'in, CNN Türk'te yayınlanan "Saba Tümer'le bu gece" programına konuk olan eski futbolcu, Galatasaray Kulübü'nde Şubat ayında yapılacak olan başkanlık seçimiyle ilgili olarak, "Benim 1 oyum var. Onu da kime vermeyeceğim belli" diye konuştu.

Geçtiğimiz sezon sonunda Galatasaray'dan gönderilen ve futbolu bırakmak zorunda kalan Şükür, Adnan Polat ve yönetimine üstü kapalı sitem ederek, "Babam çok koyu Fenerbahçelidir. Ben Galatasaray'da oynadığım dönemde Galatasaray'ı tutuyordu ama bana son yapılanlardan sonra yeniden Fenerbahçeli oldu." dedi.

SABA TÜMER'DEN YİNE O SORU: KAÇ YAŞINDA MİLLİ OLDUN

Haberin Devamı

Programın sunucusu Saba Tümer, daha önce Rıdvan Dilmen'e sorduğu "Kaç yaşında milli oldun" sorusunu Hakan Şükür'e de yönellti ve ilginç bir cevap aldı.

İzleyicilerden gelen elektronik postaları okuyan ve seyircilerin ısrarla sormasını istediği "Kaç yaşında milli oldun" sorunu soran Tümer, "Buna Rıdvan abi cevap versin. O güzel cevaplıyor." cevabını aldı. Saba Tümer ve Hakan Şükür bu muhabbet üzerine kahkahalara boğuldu.

"GALATASARAYLI ÖLECEĞİM"

Fenerbahçe'nin sembol isimlerinden Bülent Uygun ile kan kardeşi olduğunu söyleyen Hakan Şükür, "Çocukluğumdan beri Galatasaraylıydım, öyle de öleceğim." dedi.

"SİYASETE GİRMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM"

Siyasete girip girmeyeceği sorulan Hakan Şükür bu konuda ise, "Başbakan'a özel bir hayranlığım var. Mevcut hükümete de çok yakınım ama siyasete girmeyi düşünmüyorum. Siyaset dışında sosyal sorumluluk projeleri olduğu takdirde bunlarda yer almayı tercih ediyorum." dedi.

DİĞER HABERLER

  

  

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!