Hagi’ye sevgi seli

Güncelleme Tarihi:

Hagi’ye sevgi seli
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2004 01:25

G.Saraylı taraftarlar sıkıntılı günler geçiren Rumen çalıştırıcaya maç boyunca sevgi gösterisinde bulundu. Stadı, ‘I Love Hagi’ diye inletti. Teknik patron galibiyeti hak ettiklerini, yeni 10 numaranın Boliç olduğunu söyledi.

Sahip çıktılar

G.Saraylı taraftarlar, maç öncesi ve sonrası yaptıkları tezahüratlarla futbolcular ve teknik direktör Gheorghe Hagi’yi destekleyip, moral verdi. Taraftar, alınan mağlubiyetin ardından eleştirilen Hagi’ye de sahip çıkıp, her zaman olduğu gibi ‘I Love You Hagi’ diye tempo tuttular. Taraftar, Hagi’yi maç başlamadan hemen önce tribünlere çağırırken, Rumen çalıştırıcı orta alana kadar gelerek alkışlarla karşılık verdi.

Çok iyi oynadık


Hagi, Rizespor karşısında çok iyi bir oyun ortaya koyduklarına inandığını söyledi. Rumen çalıştırıcı şöyle konuştu: ‘Çok iyi bir oyun sergilediğimize inanıyorum. İlk maçtan daha iyi oynadık, onun için memnunum. Gol attıkları zaman Tomas dışarıdaydı, 10 kişiydik. Oyuncularımın fiziksel açıdan yüzde yüz kapasiteye gelmeleri için biraz daha zamana ihtiyaçları var. Sakaryaspor maçında da kazanmalıyız.’

Bir oyuncu kazandık

Rumen çalıştırıcı sözlerini şöyle sürdürdü: ‘Yönetimle transfer konusunu görüştük. Takımımdan memnunum. Bu akşam bir oyuncu daha kazandık. 10 numara da olabilir. Bu oyuncu Elvir Baliç. Türk futbolu için onu kazanmak iyi olur. Kazanabilirsek, bu bizim için de iyi olur. Transfer yöneticilere bağlı. Elimizdekilerden daha iyi oyuncu bulabilirsek, onu almaya hazırız.’

İkinci golü çalıştık

ATTIĞI 2 golle G.Saray’a 3 puan kazandıran Necati, galibiyette herkesin payı olduğunu söyledi. Yıldız futbolcu şöyle konuştu: ‘İlk golde Hakan ağabey sağdan bir pas attı. Arkamdaki adam, yine Hakan ağabeye pas atacağımı zannetti. Ben de önüm boş olunca döndüm, vurdum. İkinci golü ise çok çalışmıştık. Önemli olan gol atmak değil. Ali Sami Yen’de galip gelmek. Galibiyeti artık bir seriye bağlayıp gerekiyor. Çünkü şampiyonluğu hedefleyen bir takımsak, her maçtan galip ayrılmamız gerekir. İyi oynuyoruz. Taraftarımızı da mutlu etmemiz lazım. Genellikle ailece görüşürüz, Hasan ile de her zaman konuşuruz. O an zaten kendimizden geçmiştik. Bana destek vermişti. Bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu galibiyeti herkes hak etti ve onların da büyük emeği var.’

Büyücü F.Bahçe

SARI kırmızılı taraftarlar maç öncesinde kapalı tribünde açtıkları pankartlarla geçtiğimiz hafta büyücü olayı ile gündemde olan Fenerbahçe’ye taş attı. Üzerinde bir büyücü kadın resmi bulunan afişin altında ‘Falcı-büyücü kulübü’ yazısı yer aldı. Tribündeki ‘En büyü febe’ şeklindeki pankart da dikkat çekti. Taraftar ayrıca ‘Büyücü Fenerbahçe’ şeklinde tezahüratlar yaptı. Öte yandan G.Antep deplasmanına gitmeyen başkan Özhan Canaydın, dün akşamki Ç.Rize maçına da gelmedi. Canaydın’ın Altınoluk’ta tatilde olduğu iddia edildi.

Ümit Karan kulübede

TEKNİK
direktör Gheorghe Hagi, önceki gün yapılan antrenmanda sakatlanan Petre’nin yanı sıra ‘Yönetim aldı onun için oynatmıyor’ denilen Saidou’yu yine 18 kişilik karşılaşma kadrosuna almadı. Sarı kırmızılılarda, hafta içinde Rumen çalıştırıcının antrenmandan gönderdiği Ümit, yedekler arasında yer alırken, Baliç, Petre’nin yokluğunda yeniden ilk 11’de kendisine yer buldu. Bu arada Hasan Şaş’ın sakatlanmasından sonra genç oyuncu Sabri oynama şansı buldu.

Olimpiyata yakın takip

UEFA
Heyeti, 2005 yılında Şampiyonlar Ligi final maçının oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı’nda incelemeler yaptıktan sonra Ali Sami Yen Stadı’na geldi. Stat ve Güvenlik Departmanı Müdürü March Timmer, ‘ Atatürk Olimpiyat Stadı’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Şampiyonlar Ligi final maçına stadı yetiştirmek için ellerinden gelen her Şeyi yapıyorlar. Eyepce iş yapılmış’ dedi. Timmer, G.Saray’ı sevdiğini ve bu nedenle maçı izlemek için Ali Sami Yen Stadı’na geldiğini belirtti.

BİRLİKTE YÜKSELECEĞİZ

G.Saray Kulübü’nün eski yöneticilerinden Ali Dürüst de maçla ilgili değerlendirmesinde, ‘Zor da olsa oyuncular baskı altındaki karşılaşmayı kazandılar. Elbirliği ile takımı yukarıya taşıyacağız. Birlikte daha iyi G.Saray’ı yaratacağız’ dedi.

SERKAN HASTANEDE KALDI

KARŞILAŞMANIN 12’nci dakikasında bir hava topu mücadelesinde Hasan Şaş ile kafa kafaya çarpışan Rizespor’lu Serkan sakatlık geçirdi. Geçici hafıza kaybı yaşayan genç futbolcu tedbir amacıyla hastaneye kaldırılarak doktor kontrolüne alındı. Beyin travması geçiren genç oyuncunun dün gece hastanede müşahade altında kaldığı açıklandı.

Schaeffer’e geçit yok

KAMERUN
Milli Takım çalıştırıcısı Schaeffer maçtan sonra soyunma odasına gitti ve Song ile bir görüşme yapmak istedi. Fakat görevliler aldıkları talimat gereği Alman hocayı içeri sokmadı. Schaeffer ise güvenlik görevlilerine, ‘Gazeteciler orada resmimi çekmek istiyor. Rahatsız oluyorum. Burada beklememin ne sakıncası var’ yanıtını verdi. Tecrübeli hocanın bu isteğini dikkate almayan güvenlik görevlileri Alman hocayı Şeref Tribünü’nün kapısından dışarıya çıkardı. Schaeffer daha sonra Song ile kısa bir görüşme yaptı.

Transfer yapacağız

G.SARAY
İkinci Başkanı Ergun Gürsoy, sarı kırmızılı taraftarlara müjdeyi verdi. Gürsoy, ‘Bu hafta transferde son bir hamle yapacağız. Alacağız da, vereceğiz de. Alman teknik direktör Schaeffer’in bizimle alakası yok. İki tane oyuncusu var onları izlemeye geldi’ dedi. Gürsoy, Çaykur Rizespor ile yaptıkları maçta çok sayıda gol pozisyonuna girdiklerini, ancak çoğunu değerlendiremediklerini, buna rağmen maçı kazanmasını bildiklerini söyledi. İkinci başkan maçın yıldızının Baliç olduğunu belirtirken, taraftarın Hagi’ye gösterdiği sevgiye layık olduğunu da sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!