Haber hattı

Güncelleme Tarihi:

Haber hattı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2005 01:58

Beşiktaş-Yeşilyurt pazara alındı

BAYANLAR
Voleybol 1.Ligi’nde Beşiktaş ile Yeşilyurt arasında yapılacak karşılaşmanın günü değiştirildi. Bugün BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde saat 18.00’de başlaması gereken maçın, Yeşilyurt’un, CEV Kupası maçı için gittiği İtalya’dan geç dönmesi nedeniyle 16 Ocak Pazar gününe alındı.

Thomas Gravesen Real Madrid’de

REAL
Madrid, Danimarkalı oyuncu Thomas Gravesen ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. Everton’da forma giyen ve orta sahada mücadele eden 28 yaşındaki oyuncu için Real Madrid Everton’a 3.5 milyon Euro ödeyecek.

Metin Tokat amatör kümede

HAKEM
Metin Tokat, aylar sonra amatör kümede maç yönetti.Tokat, TFFHG Derneği seçimleri sırasında yaşanan olaylar nedeniyle sezon başı yapılan hakem seminerine mazeretsiz katılmayınca görev verilmemişti. Tokat, 7 ay sonra Ankara Amatör Süper Ligi’nde Köy Hizmetleri-Pursaklar Belediye maçında düdük çaldı.

Temsilci semineri Adana’da başlıyor

FUTBOL Federasyonu Temsilci Ara Semineri, bugün Adana’da başlıyor. 2004-2005 Sezonu Temsilci Ara Semineri’nin 2 gün süreceği, burada liglerin ilk yarısıyla ilgili değerlendirmelerin yapılacağı bildirildi. Tüm temsilcilerin katılacağı seminerde ikinci yarıya dönük önlemlerin de aktarılacak.

Diyarbakır’a sambacı forvet

DİYARBAKIRSPOR, Brezilyalı golcü Carlos De Souza Lopez ile anlaştı. Kulüp başkanı Ahmet Göksu, Brezilya 1.Ligi’nde mücadele eden Fluminse’de oynayan golcü futbolcu ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayacaklarını söylerken, ‘İlk yarıda yaşanan gol sıkıntımız sona erecek’ dedi.


12 Dev Adam’ın kura heyecanı

SIRBİSTAN
&Karadağ’da 15-25 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 34. Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası Finalleri’nin kura çekimi, bugün TSİ 14.00’de Belgrad’da yapılacak. Türkiye’nin ikinci torbada gireceği kura çekimine katılacak 15 dakım, eleme grubu maçları sonrası belli olmuştu. Kura çekimine, Türkiye ve Sırbistan&Karadağ’ın yanı sıra, finallerde mücadele edecek İtalya, Litvanya, Yunanistan, İspanya, Almanya, Fransa, Hırvatistan, Letonya, Slovenya, Rusya, Bosna-Hersek, Bulgaristan ve Ukrayna katılacak.

İŞTE TORBALAR: 1.Torba: İtalya, Litvanya, Yunanistan, İspanya; 2.Torba: Sırbistan&Karadağ, Türkiye, Almanya, Fransa; 3.Torba: Hırvatistan, Letonya, Slovenya, Rusya; 4.Torba: Bosna-Hersek, Bulgaristan, Ukrayna ve 2. eleme turundan gelecek takım.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!