Haber hattı

Güncelleme Tarihi:

Haber hattı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2004 01:34

Üzülmez’i durduramazlar

BEŞİKTAŞ
Teknik Direktörü Vicente Del Bosque, sol kanat oyuncusu İbrahim Üzülmez’e övgüler yağdırdı. Asbaşkan Kıvanç Oktay’a takım hakkında bilgi verirken, İbrahim’e ayrı bir paragraf açan Del Bosque, ‘30 yılı aşkın süredir futbolun içindeyim. Bu kadar çok koşan futbolcu az gördüm. İbrahim’in kondisyonu müthiş’ dedi. Tecrübeli futbolcunun örnek bir profesyonel olduğunun da altını çizen İspanyol çalıştırıcı, şöyle devam etti:

‘Rakip ve saha koşulları ne olursa olsun 90 dakika hiç durmadan koşabiliyor. Böylesine yüksek tempolu bir oyuncuyu Türkiye’de kimse durduramaz. Kendisiyle gurur duyuyorum.’

Vicente Del Bosque,
diğer futbolcularından da memnun olduğunu vurgulayarak, ‘Hepsi çok iyi çalışıyor. Hiçbirinden şikayetim yok. Kendilerinden istediğim her şeyi yapıyorlar’ dedi.


Ayaz: Mansız form tutuyor

BEŞİKTAŞ
’ın prensipte anlaştığı İlhan Mansız’ın sağlık raporlarının olumlu çıkması, siyah beyazlı yönetimi sevindirdi. Yönetici Latif Ayaz, kulüp doktorları Ayhan Optur ve Yalçın Yavuzer’in golcü futbolcuyu sürekli kontrol altında tuttuklarını belirterek, ‘Bize gelen bütün raporlar İlhan’ın sağlık durumunun gayet iyi olduğunu gösteriyor. Doktorların kendisine verdiği tedavi ve antrenman programını harfiyen yerine getiriyormuş. Bu da bizi çok sevindirdi. Eğer beklediğimiz gibi sağlığına tamamen kavuşursa kendisini yeniden Beşiktaş’a kazandıracağız’ dedi.

Ahmed Hassan’a Ramazan jesti

SİYAH beyazlıların Mısırlı futbolcusu Ahmed Hassan, son iftarını ülkesinde açtı. Hafta içindeki idmanlarda çok iyi çalışan yıldız oyuncu, iki gün önce Teknik Direktör Vicente Del Bosque ile görüşerek, ülkesine gitmek için izin istedi. Ramazan ayının son gününü ve bayramı ailesiyle birlikte geçirmek istediğini belirten Ahmed Hassan, ‘Eğer ligler tatil olmasaydı sizden böyle bir şey istemezdim. Ülkeme gitmeme izin verirseniz çok sevinirim’ dedi. Del Bosque de, Ahmed Hassan’ın bu isteğini kırmadı ve kendisine salı akşamına kadar izin verdi.

Doğan: Taraftarlarımız sakin olmalı

Trabzonspor
Teknik Direktörü Ziya Doğan, Trabzon Dergisi’nin 16’ncı sayısında kaleme aldığı yazıda camianın bir iki başarısız sonuçla sarsılmamasını istedi. Doğan, ‘Ne yazık ki, (Takımda düşüş var) haberleri camiayı tuzağa düşürdü. Bu psikolojik baskı olarak aleyhimize kullanıldı. Avni Aker Stadı’nda G.Saray’ı yenseydik herkes başka bir şey konuşacaktı. Her maçı kazanırsak o zaman ligin bir anlamı kalmaz. Ligde 3 puanlık sistemde bir beraberlik ya da yenilgi çok fazla büyütülmemeli’ diye konuştu.

Milli maç arası ilaç gibi geldi

G.SARAY Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, AEK maçı sonrası başkan Özhan Canaydın, yöneticiler Ergun Gürsoy, Fatih Gökşen ve Refik Arkan ile bir görüşme yaptı. Özellikle genç oyuncularına övgüler yağdıran Rumen teknik adam, ‘İyi bir çıkış yakaladık. Fakat Diyarbakır maçıyla bu güveni sarstık. Ama merak etmeyin lige yeniden iyi bir şekilde döneceğiz. Milli maç arası bize ilaç gibi geldi. Kaybettiğimiz güveni yeniden kazanacağız’ dedi. Ali Naci KÜÇÜK

Oynayacak gibi hazırlanıyorum

UZUN zamandır oynamıyor, ama kendinden emin... Sürekli yedek kalmasına rağmen forma giydiği hazırlık maçlarında hiç de heyecanlı olmadığını söylüyor Aykut... Devamlı yedek kulübesinde kalmayı kendisinin de sevmediğini belirten genç file bekçisi bu konuyla ilgili şöyle konuşuyor: ‘Ben her maç oynayacak gibi hazırlanıyorum. Bunu yapmazsam gelecek şansı harcarım. Düzenli bir şekilde takımda oynamak ve kaleyi kazanmak istiyorum. Oynamadığım için ben de hayıflanıyorum. Ancak hedeflerim var. Bu yola baş koydum. İstediğimi almak için de bıkmadan çalışacağım’

Kunter’in takımı Hüseyin’le coştu

ERMAN Kunter’in çalıştırdığı ASVEL, Fransa Ligi’nde fırtına gibi esiyor. Kunter’in ekibi, Hüseyin Beşok’un 21 sayı ile yıldızlaştığı maçta, Reims’i 90-73 yenerek 9. maçında 8. galibiyetini elde etti. Hüseyin Beşok takımının en skorer ismi olurken, 6’sı hücum 14 ribaunt, 4 asist, 3 top çalma, 2 blokla Astroballe Salonu’nda maçı izleyen 3 bin 31 seyirciyi büyüledi. ASVEL’de forma giyen eski Beşiktaşlı Ruzic de 12 sayı, 11 ribauntla gecenin en başarılı isimlerinden biri oldu.

Ülker’e kolay lokma: 97-88

EUROLEAGUE’de sahasında Fransız PAU Orthez’e boyun eğen Ülker, deplasmanda ligin zayıf ekiplerinden Bandırma Banvit’i 97-88 yenip, moral buldu. Turuncu yeşillilerde 25 sayı atan Serkan, karşılaşmada yıldızlaşırken genç oyuncuya, 23 sayı kaydeden Kerem Tunçeri eşlik etti.

SALON: Kara Ali Acar

HAKEMLER: Memduh Öget (***), İsmail Özgün (***), Vedat Borulkay (***)

BANDIRMA BANVİT: Serdar (**) 6, Turgay (***) 17, Atkins (**) 8, Ersin (*) 2, Banks (***) 21, Mahir (**) 9, Ümit (**) 6, Radoseviç (***) 19, Önder (*)

ÜLKER: Glover (***) 16, Stombergas (**) 7, Zukauskas (**) 10, Kerem Tunçeri (***) 23, Kerem Gönlüm (*) 2, Serkan (***) 25, Fatih *, Tutku (*) 3, Oğuz * (2), Praskevicius (**) 9

1.PERİYOT: 19-26, DEVRE: 54-47 (Ülker), 3.PERİYOT: 67-75

5 FAUL: 34.32 Serdar (B.Banvit)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!