Haber hattı

Güncelleme Tarihi:

Haber hattı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2004 01:21

Bursa’da Yazıcı zirvede

HYUNDAI 29. Yeşil Bursa Rallisi dün sona ererken, genel klasmanda Serkan Yazıcı-Egemen Murat Ertürk birinci oldu. Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 4. ayağını oluşturan yarışta ekipler, 445.25 kilometre yol ve 12 özel etap geçti. 53 takımdan 25’inin bitirebildiği yarışı, Ford Opet Rally Sport takımından Serkan Yazıcı-Egemen Murat Ertürk (Ford Focus WRC) birinci bitirirken, aynı takımdan Adnan Saruhan-Orhan Çelen ikinci, Fiat Abarth Motorsports’tan Volkan Işık-Erkan Güleren (Fiat Punto Super 1600) üçüncü oldu.

Grekoromende tek madalya Güzel’den

AVRUPA
Gençler Grekoromen Güreş Şampiyonası dün Slovenya’nın Murskasobota kentinde sona ererken, Türkiye şampiyonayı 1 gümüş madalya ile tamamladı. 96 kilo final müsabakasında Yunanlı rakibi Tounousidis önüne çıkan Atilla Güzel, maçın 5. dakikasında sol bacak dış bağlarının kopması sonucu, karşılaşmadan hükmen yenik ayrılıp gümüş madalyada kaldı.

Offshore heyecanı Çeşme’de sona erdi

TÜRKİYE
Offshore Şampiyonası’nın 4. etabı dün Çeşme’de yapıldı. 10 katamaran teknenin start aldığı yarışta, Unique 6 adlı tekneyle yarışan Mehmet Gamgam-Özgür Öncel ikilisi birinci oldu. Alemdar Racing 77 ile Murat Alemdar-Tarık Öktem 2., Franke 1’leFüsun Bulguroğlu-Petek Çağman çifti ise 3.’lüğü elde etti.

Kolombiya, Arjantin yarı finale yükseldi

AMERİKA
Kupası’nda Arjantin ile Kolombiya yarı finale yükseldi. Günün ilk maçında ev sahibi Peru’yu, Tevez’in golüyle 1-0 yenen Arjantin adını ilk 4’e yazdırırken, Ayala kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Çeyrek finalin diğer maçında ise Kolombiya, Kosta Rika’yı 2-0’lık skorla kupanın dışına itti. Kolombiya’nın gollerini Aguilar ve penaltıdan Moreno attı. Bu iki takım yarın finale çıkmak için karşı karşıya gelecek.

14’üncü etapta Gonzalez güldü

FRANSA
Bisiklet Turu’nda dün koşulan 192.5 kilometrelik Carcassone-Nmes etabını İspanyol Aitor Gonzalez kazandı. 4 saat 18 dakika 32 saniyelik derecesiyle bu yılki ilk birinciliğini elde eden Gonzalez’i, 25 saniye daha kötü bir derece elde eden Fransız bisikletçiler Nicolas Jalabert ve Christophe Mengin takip etti. Genel klasmanda ilk iki sırada yer alan Fransız Thomas Voeckler ile ABD’li Lance Armstrong ise, Gonzalez’in 14 dakika 12 saniye gerisinde 39 ve 40’ıncı sıraları aldılar. Böylece, lider Thomas Voeckler ile Lance Armstorng arasındaki 22 saniyelik fark korunmuş oldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!