Haber hattı

Güncelleme Tarihi:

Haber hattı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2003 01:49

12 Dev Adama Kerem şoku

33. AVRUPA
Basketbol Şampiyonası'na hazırlanan (A) Milli Takım'da Alper Yılmaz'ın dizindeki sakatlığın sürmesi nedeniyle aday kadrodan çıkarılmasının ardından, Kerem Tunçeri'nin sakatlanması şok etkisi yarattı. Milli Takımlar Menajeri Doğan Hakyemez, Kerem'in 2 gün tedavi göreceğini, düşük bir ihtimal de olsa, yıldız oyuncunun Almanya ile yapılacak hazırlık maçında oynayacağını söyledi.

Mustafa Doğan 4 hafta yok

MUSTAFA Doğan
, bir ay sahalardan uzak kalacak. FC Köln'ün Kaiserslautern ile oynadığı ligin ilk maçının 10. dakikasında sakatlanan Mustafa Doğan’ın sakatlığı teknik heyeti zora soktu. Sağ ayak bileğinde burkulma meydana gelen Mustafa Doğan'ın röntgenini çeken kulüp doktoru Peter Schaeferhoff, dört hafta maçlara çıkamayacağını açıkladı.

UEFA'dan 4 Türk hakeme görev

UEFA
Hakem Komitesi, 4 Türk hakemi çeşitli turnuva ve maçlarda görevlendirdi. İsveç- San Marino (U-21) maçında Kuddusi Müftüoğlu, Galler- Finlandiya (U-21) maçında Bülent Uzun düdük çalacak. İsmet Arzuman Rusya'daki U-19 şampiyonasında, Lale Orta ise İspanya'daki Wocup'da görev yapacaklar.

Avni Aker'de özel önlem yok

Trabzon
Emniyet Müdürü Hamdi Güngör, ‘‘Trabzonspor- Fenerbahçe maçında ekstra bir güvenlik önlemi olmayacak’’ dedi. Akçaabat Sebatspor ile Denizlispor arasında ligin ilk haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılan karşılaşmada taraftarların herhangi bir taşkınlık yapmadığını da dile getiren Güngör, ‘‘Trabzonspor taraftarları, bu konuda bir örnek olacaktır’’ diye konuştu.

Trabzon- F.Bahçe biletleri satışta

TRABZONSPOR
ile Fenerbahçe arasında cuma akşamı oynanacak karşılaşmanın biletleri satışa çıktı. Bordo mavili kulüpten yapılan açıklamaya göre, kapalı tribün 50 milyon, maraton tribün 20 milyon, kale arkası tribün ise 10 milyon liradan Trabzonspor Clup'te satışa sunuldu.

Devler Ligi'nde 4 maç oynanıyor

AVRUPA
Şampiyonlar Ligi 3. öneleme turuda bugün 3 karşılaşma oynanacak. Günün maçlarında Dinamo Kiev (Ukrayna)- Dinamo Zagreb (Hırvatistan), Graz AK (Avusturya)- Ajax (Hollanda), Celta Vigo (İspanya)- Slavia Prag (Çek Cumhuriyeti) karşı karşıya gelecek.

Şükrü Saraçoğlu çok beğenildi

İngiltere
Futbol Federasyonu yetkilileri, 11 Ekim'deki karşılaşmanın yapılacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda incelemelerde bulundu. İngiliz federasyonu temsilcisi Ray Whitworth'un yanı sıra güvenlik ve medya yetkililerinden oluşan 6 kişilik heyet, özellikle soyunma odalarının bulunduğu bölümleri çok beğendi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!