Gurur duydum, annesine sarılıp ağladım

Güncelleme Tarihi:

Gurur duydum, annesine sarılıp ağladım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2016 23:18

Baba Öztekin, “O gol sevinci, o kare, oğlum Yasin’in attığı 3 golden de kariyerinde bugüne kadar attığı bütün gollerden de daha değerli benim için. Polise koşarak gidip onlara sarılınca içim bir tuhaf oldu. Biz de tribünde eşimle birbirimize sarılıp, gözyaşlarımıza engel olamadık” dedi.

Haberin Devamı

HAT-trick yaptığı Gaziantep maçında attığı ilk golün ardından önce asker selamı verip, ardından da koşup sevincini çevik kuvvet polisleriyle yaşayan ve tüm Türkiye’yi duygulandıran Galatasaray’ın milli yıldızı Yasin Öztekin’in babası, o anları Hürriyet’e anlattı...Bir baba gözüyle yaşadıklarını ve hissettiklerini dile getiren Alaaddin Öztekin, ülkeyi yasa boğan saldırı sonrası belki de yılın en anlamlı ve duygusal gol sevincine imza atan oğluyla öncelikle gurur duyduğunu söyledi.Pazar akşamı ailece Türk Telekom Arena Stadı’nda tribünde olduklarını ifade eden baba Alaaddin Öztekin, Almanya’da yaşamalarına rağmen Yasin’i özledikleri için İstanbul’a geldiklerini belirterek şunları dile getirdi...

“HERKES BENİ TEBRİK ETTİ”

O ANI hiç unutmayacağım. Nasıl anlatayım. Yasin golü attıktan sonra polislere gidip sarılınca, çok tuhaf oldum. Beni de annesini de o an ağlattı. Tribünde göz yaşlarımıza engel olamadık.

Haberin Devamı

- Bana göre o gol sevinci, o kare, Yasin’in attığı 3 golden de kariyerinde bugüne kadar attığı tüm gollerden de daha değerli. Polise koşarak gidip onlara sarılması beni gerçekten çok gururlandırdı.

- İçimizde tüm vatandaşlarımız, tüm ülke halkının olduğu gibi büyük acı var. O da sadece bizim değil, herkesin duygularını polislere sarılarak ortaya koymuş oldu. Hepimizin duygularına tercümanlık yaptı.

- Oğlumun bu gol sevincinden sonra sayısız telefon aldım. Ummadığım kişiler, beni tebrik etti. Böyle bir evlat yetiştirdiğim için mutluyum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!