Güreş Şampiyonası Bursa'da

Güncelleme Tarihi:

Güreş Şampiyonası Bursada
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2012 15:32

Genç Erkekler Türkiye Serbest Güreş Şampiyonası, Bursa'da başladı. Şampiyonaya 40 kulüpten 200 güreşcinin katıldığı bildirildi

Türkiye Güreş Federasyonu'nca, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla Bursa Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonaya, 40 kulüpten 200 güreşinin katıldığı bildirildi.

İlk gününde 50, 60, 84 ve 120 kiloların eleme ve finalleri yapılan şampiyona, yarın 55, 66, 74 ve 96 kilo müsabakalarıyla sona erecek. Dereceye giren sporculara ise madalya verilecek.

Sikletlerinde ilk 3'e girecek sporcuların, haziran ayında Hırvatistan'da yapılacak Avrupa Serbest Güreş Şampiyonası ile eylül ayında Tayland'ın Pattaya kentinde yapılacak Dünya Serbest Güreş Şampiyonası'na katılacak milli takım kadrosunda yer alacağı kaydedildi.

Bu arada, şampiyonada “21 Mart Dünya Down Sendromu Günü” nedeniyle, salona “Dünya Farklılıklarla Güzel. 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü” yazılı pankart asılırken, seyircilere de destek amacıyla rozet dağıtıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!