Güreş milli takımları Moskova yolcusu

Güncelleme Tarihi:

Güreş milli takımları Moskova yolcusu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2006 14:54

Rusya'nın başkenti Moskova'da, 25-30 Nisan tarihlerinde yapılacak Avrupa Şampiyonası'na katılacak bayan, grekoromen ve serbest güreş milli takımları, üç ayrı kafile halinde bu ülkeye gidecek.

Avrupa Şampiyonası'nda 25-26 Nisan'da mindere çıkacak olan Bayan Güreş Milli Takımı yarın sabah Rusya'ya gidecek. Federasyon Başkanı Recai Ustaoğlu'nun başkanlığındaki kafilede, genel yönetici Fikret Bulutçu ve bayan sporculardan sorumlu yönetici Musa Aydın'ın yanısıra, antrenör Nadir Uğrun Perçin ile sporcular Elçin Demirtaş (48), Zeynep Yıldırım (51), Mine Yosmaoğlu (63), Simge Yılmaz (67) ve Burcu Örskaya (72) yer alıyor.
Bayan Güreş Milli Takımı 27 Nisan'da Türkiye'ye dönecek.

Grekoromen Güreş Milli Takımı 27-28 Nisan'daki müsabakaları için, 25 Nisan Salı günü Rusya'ya gidecek ve 29 Nisan'da Türkiye'ye dönecek.
Sebahattin Kasap ve Yusuf Ziya Göksu'nun yönetici olarak yer alacağı kafilede, antrenörler İshak Duguçiev, Seçkin Saruhan ve Mehmet Acak'ın yanısıra şu sporcular bulunuyor:
Bayram Özdemir (55), Bünyamin Emik (60), Şeref Eroğlu (66), Mahmut Altay (74), Nazmi Avluca (84), Hamza Yerlikaya (96), İsmail Güzel
(120)
Avrupa Şampiyonası'nda 29-30 Nisan tarihlerinde mindere çıkacak olan Serbest Güreş Milli Takım kafilesi ise, 27 Nisan'da Rusya'ya gidecek ve 1 Mayıs'ta yurda dönecek.
Ahmet Ak'ın başkanlığındaki kafilede antrenörler İshak İrbayhanov, Adem Bereket ve Muhammed Bodur'un yanısıra şu sporcular yer alıyor:
Ramazan Demir (55), Tevfik Odabaşı (60), Ömer Çubukçu (66), Fahrettin Özata (74), Gökhan Yavaşer (84), Sait Bingöl (96), Ali Rıza Kaya (120)

-RUS ANTRENÖRLER İDDİALI-

Serbest Güreş Milli Takımı'nın antrenörü İshak İrbayhanov, Avrupa Şampiyonası'ndan en az 3-4 madalya ile döneceklerini iddia etti.
Milli Takım'ın çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini ifade eden Rus antrenör, “Sporcularımızdan en az 3 ya da 4'ünün kürsüye çıkacağına inanıyorum. Fakat madalyaların rengi konusunda şimdiden birşey söylemek istemiyorum” dedi.
Grekoromen Güreş Milli Takımı'nın antrenörü İslam Duguçiev ise birbirinden yetenekli ve kariyerli sporcularının bulunduğunu belirterek, “Sporcularımıza nazar değmesinden korktuğum için tahminde bulunmak istemiyorum. Fakat çok büyük başarılar kazanacağımızdan eminim” ifadesini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!