Gürbüz transfer oldu

Güncelleme Tarihi:

Gürbüz transfer oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2010 11:54

Kırkpınar eski başpehlivanlarından Recep Gürbüz'ün oğlu Ali Gürbüz, bundan böyle Kepez Belediyesi'nin pehlivanı olarak güreşecek.

Daha önce Antalya Büyükşehir Belediyespor adına güreşen Ali Gürbüz'ün Kepez Belediyespor Kulübü Güreş Takımına transferine ilişkin sözleşme, Kepez Belediyesi'nde düzenlenen törenle imzalandı.

İmza törenine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kulüp Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, Kepez Belediyesi 6. Geleneksel Yağlı Güreşleri tertip komitesi üyeleri, Ali Gürbüz'ün antrenörleri Garip Ramazan Çelik ve Mehmet Öztürk katıldı.

İmza töreninde konuşan Başkan Tütüncü, sporun gençlerle buluşturulması, sporun teşvik edilmesi, ilçeye farklı güzellikler yaşatılması amacıyla spor alanında yeni adımlar atmaya devam ettiklerini söyledi.

Tütüncü, Kepez Belediyesinin pehlivanı olan Ali Gürbüz'ün babası Recep Gürbüz'ün, Antalya'nın önemli bir pehlivanı olarak anıldığına ve bilindiğine işaret ederek, “Hepinizin gönüllerinde, yüreklerinde çok ayrı bir yer edinerek aramızdan ayrıldı. Antalya'ya güreşte önemli kazanımlar sağladı” dedi.

Kırkpınar Başpehlivanı Recep Gürbüz'ün oğlunun başarılarıyla gurur duyduklarını belirten Tütüncü, “Antalyalılar olarak da bundan sonra da uzun süre canımız ciğerimiz olan Ali Gürbüz ile övüneceğiz, gurur duyacağız. Kendisi Antalyamız'a hem Türkiye hem de dünya çapında önemli başarılar kazandıracaktır” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!