Gününüz tur olsun

Güncelleme Tarihi:

Gününüz tur olsun
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 1997 00:00

Haberin Devamı

İnter Toto Kupası'nda gruplarında lider durumda bulunan İstanbulspor, Ali Sami Yen Stadı'nda Östers, Samsunspor da Almanya'da Hamburg önünde son sınavlarıyla tur arıyor. Prestij mücadelesi veren Antalyaspor ise Proleter'i konuk ediyor...

İstanbulspor lider durumda bulunduğu 7. Grup'taki son maçında İsveç'in Östers takımını konuk ediyor. İstanbulspor bu maçı kazanırsa grup birincisi olarak tur atlayacak. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak ve atv'den naklen yayınlanacak. Maçı Fransa Federasyonu'ndan Garibian yönetecek. Temsilcimizde sakatlıkları süren Fahrettin, Salenko ve Musiç'in yanı sıra cezalı Gerson yok.

6. Grup'ta averajla ilk sırada yer alan diğer temsilcimiz Samsunspor tur için büyük önem taşıyan maçta Almanya'da yakın takipçisi Hamburg'a konuk oluyor. Saat 19.00'da başlayacak maçı Belçika Federasyonu'ndan F.Meese, F.Weytens, L.Muytdermans hakem üçlüsü yönetecek. Temsilcimizin kazanırsa tur atlayacağı maç atv'den naklen ekrana gelecek. Samsunspor'da askerlik problemi bulunan Celil forma giyemeyecek.

Inter Toto Kupası’nda 11. Grup'ta sadece 1 puan toplayarak liderlik yarışına erken veda eden Antalyaspor, son maçını bugün kendi sahasında Yugoslavya ekibi F.K.Proleter ile oynayacak. Atatürk Stadı’ndaki karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Maçı Hollanda Federasyonu'ndan H.Van Dıjk, G.J. Hubers ve B.Koster hakem üçlüsü yönetecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!