Günün İçinden

Güncelleme Tarihi:

Günün İçinden
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 1998 00:00

Haberin Devamı

Türkiye- ABD finalde kapışıyorbr>

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Konsolosluklararası Futbol Turnuvası'nın finalinde Türkiye ile ABD bugün karşı karşıya gelecekler. Akatlar Spor Kompleksi'nde oynanacak karşılaşma saat 18.00'de başlayacak.

Okçulukta Grand Prix

Okçulukta Avrupa Grand Prix'inin 3. ayağa bugün Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da başlayacak. Şampiyonada sporcularımız Natalia Nasaridze ve Deniz Günay iddialı.

Sadıklar masa tenisi başkanı

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Tevfik Sarpkaya, Masa Tenisi Federasyonu Başkanlığına Sabri Sadıklar'ı atadı. Bu görevi daha önce yürüten ve seçimle iş başına gelen Susan Özbek, Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından hakkında açılan soruşturma sonucu görevinden alınmıştı.

Koca Yusuf kitap oluyor

Türk güreşinin unutulmaz şampiyonu Koca Yusuf'un yaşamı kitap haline getiriliyor. ‘‘Koca Yusuf Destanı’’ ismini taşıyacak kitabı Geleneksel Spor Dalları Federasyonu çıkaracak.

Ümitler İspanya önünde

İtalya'da düzenlenen 4. Avrupa Ümitler Basketbol Şampiyonası'na katılan Milli Takımımız üçüncü maçını bugün İspanya ile oynayacak. Sicilya Adası'nın Palermo kentindeki maç saat 19.00'da başlayacak.

Belarus'la oynuyoruz

17 Yaşaltı Futbol Milli Takımı, 1. Dünya Gençlik Oyunları'nda bugün Belarus ile yarı finalde karşı karşıya gelecek. Moskova Lokomotiv Stadı'ndaki maç TSİ 16.00'da başlayacak.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!