DİSK Başkanı'nın kulağında kanama var

Güncelleme Tarihi:

DİSK Başkanının kulağında kanama var
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2014 12:41

DİSK Başkanı Kani Beko'nun TOMA'dan yakın mesafeden sıkılan tazyikli su nedeniyle gözünde ve kulağında kanama meydana geldiği öğrenildi.

Haberin Devamı

ayalp@hurriyet.com.tr

Beko'nun yakınlarından İklim Taylan'ın verdiği bilgiye göre, DİSK Başkanı yaşanan facia nedeniyle açıklama yapacağı sırada, hiç bir uyarı olmaksızın polis müdahalesi yaşandı. Öyle ki Başkanın ceketinin düğmeleri bile ilikliydi. TOMA'dan sıkılan tazyikli suyun etkisiyle yere düşen Beko'nun kulağında ve gözünde kanama oldu. Düşmesi nedeniyle de vücudunun diğer yerlerinde yaralanmalar meydana geldi.

DİSK Başkanının kulağında kanama var
Tüm Türkiye’den Soma eylemleri

Doktorların, ziyaretçi girişine izin vermediği Beko'nun tedavisi devam ederken, bugün taburcu edilip edilmeyeceği henüz bilinmiyor.

EŞİ: ‘TOMA NİŞAN ALARAK SU SIKTI’

Hürriyet'e bilgi veren DİSK Başkanının eşi Müberra Beko, eşine çok yakınından bir TOMA tarafından nişan alınarak tazyikli su sıkıldığını söyledi. Başkanın suyun etkisiyle dengesini kaybettiğini, gözünde ve kulağında kanama meydana geldiğini anlattı. Şu anda hastanede gözlem altında tutulduklarını belirten Beko, "Doktorlar geceyi hastanede geçirmemizi istiyorlar. Ama biz çıkmak istiyoruz. Kulağında durum ciddi, bu nedenle ayrıntılı bir tedavi gerektiğini söylediler" diye konuştu.

Haberin Devamı

DİSK Başkanının kulağında kanama var

DİSK Başkanının kulağında kanama var
Gelişmiş ülkelerde madencilerin maaşları

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!