Güncel iki yeni model Türkiye'de

Güncelleme Tarihi:

Güncel iki yeni model Türkiyede
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2015 16:23

Volkswagen’in ticari aracı Amarok da, Fiat’ın küçük Crossover’ı 500X de, kendi segmentlerinin sevilen, başarılı elemanlarından. Şimdi bu beğenilen modeller iddialı versiyonlarla pazardaki başarılarını daha da artırmak istiyorlar.

Haberin Devamı

Pick-up kamyonet sınıfının iddialı oyuncusu VW Amarok, pazara yeni sunulan Exclusive modeliyle segmentinin en konforlusu olmak istiyor. Öte yandan çok farklı sınıfta, küçük Crossover segmentinde yer alan Fiat’ın sevimli 500X’i de ürün gamına otomatik vitesli versiyonu dahil ederek, kullanıcılara daha konforlu sürüşler vaat ediyor. Pazara yeni giren bu iki önemli modele yakından bakalım.

Sevilen modellere iddialı versiyonlar

VW Amarok Exclusive

Güncel iki yeni model Türkiyede

Volkswagen Amarok, yeni Exclusive versiyonuyla her türlü yol koşulunda zengin donanımıyla daha fazla konfor ve daha fazla güvenlik sunuyor. Standart Bi-Xenon farlar, LED sürüş farları ve 19 inç alüminyum alaşımlı jantlar Amarok Exclusive’in öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor.

Sınıfında en güvenli yolculukları sunmayı hedefleyen Amarok Exclusive’de Bi-Xenon ve LED gündüz sürüş farları standart olarak sunuluyor. Standart olan statik dönüş farları, keskin dönüşlerde direksiyonun dönüş yönünde bulunan sis farlarının yanmasını sağlıyor. Böylece karanlık köşeleri de aydınlatarak, gece de daha güvenli bir sürüş sağlanıyor.
Güncel iki yeni model Türkiyede

Amarok Exclusive’de, konforlu bir sürüş için birçok özellik bulunuyor. Alcantara kumaş kaplı koltuklar rahat bir yolculuk sağlarken, sürücü ve ön yolcu koltuklarında bulunan ısıtma özelliği kış aylarında konfor sunuyor.

Haberin Devamı

2.0 lt BiTDI 180 HP motora sahip Amarok Exclusive, 4x2 Otomatik ve 4x4 Otomatik seçenekleri ile pazara sunuluyor. Fiyatlar ise 109.000 TL’den başlıyor.

Fiat 500X’te otomatik konforu

Güncel iki yeni model Türkiyede

Crossover segmentinin sevimli küçüğü Fiat 500X’in önden çekişli ve benzinli-otomatik şanzımanlı versiyonu ülkemizde satışa sunuldu.

500X’in önden çekişli ve otomatik şanzımanlı versiyonu, 75 bin 900 TL’den başlayan fiyatıyla ön plana çıkıyor. Popstar ve Cross Plus adı verilen 2 donanım seviyesine sahip Fiat 500X’in önden çekişli ve TCT adı verilen çift kavramalı 6 ileri otomatik şanzımanlı versiyonu, 1.4 litre 140 HP’lik Multiair teknolojili benzinli motorla kombine ediliyor.

Güncel iki yeni model Türkiyede

500X, standart olarak sunulan ESP, TCS, 6 hava yastığı, viraj içini aydınlatan sis farları gibi özelliklere ek olarak, isteğe bağlı olarak tercih edilebilen çarpışma önleme sistemi, şerit takip sistemi ve kör nokta uyarı sistemi gibi teknolojiler ile kendi sınıfında fark yaratıyor. 1.4 litre 140 HP’lik motora ve 6 ileri TCT otomatik şanzımana sahip Fiat 500X otomatik, sunduğu 5.7 litrelik ortalama yakıt tüketim değeriyle olduğu kadar 190 km/s’lik son hızıyla da segmenti için yeterli performansı sunuyor.

Haberin Devamı

Markalar, yeni versiyonlarla hem ürün ailesini, hem de hitap ettikleri hedef kitleyi genişletmeye çalışıyor.

Güncel iki yeni model Türkiyede


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!