Gümüşhane Torul Gençlik'in hedefi galibiyet

Güncelleme Tarihi:

Gümüşhane Torul Gençlikin hedefi galibiyet
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2013 11:13

Antrenör Aksoy: "Takımımın durumu çok iyi, uyum sorununu aştık, iyi oynuyoruz. Bu iyi oyunumuzu sahaya yansıtarak Ziraat Bankası karşılaşmasından puan ya da puanlar almaya çalışacağız"

Haberin Devamı

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik'in antrenörü Ali Bahadır Aksoy, "Takımımın durumu çok iyi, uyum sorununu aştık, iyi oynuyoruz. Bu iyi oyunumuzu sahaya yansıtarak Ziraat Bankası karşılaşmasından puan ya da puanlar almaya çalışacağız" dedi.

Gümüşhane Torul Gençlik, hafta sonu Ziraat Bankası ile deplasmanda yapacakları ilk yarının son maçına antrenör Ali Bahadır Aksoy yönetiminde Torul Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Salonu'nda sürdürdü.

Aksoy, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Ziraat Bankası'nın iyi bir takım olduğunu belirterek, "Yaptığı karşılaşmalarda özellikle üst sıralardaki takımlara karşı daha iyi oynayan bir takım. Alt sıradaki takımlarla yaptığı mücadelelere baktığımız zaman ise daha değişken bir takım görünümünde ancak iyi mücadele eden bir takım. Ankara, her ne kadar deplasman olsa da deplasmanda da iyi oynayan bir takımız. Yaptığımız karşılaşmalarda belli bir çizgide top oynadık. Bu karşılaşmada da benzer bir oyun ortaya koyacağız" dedi.

Son maçlarda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve İnegöl Belediyesi'ni yenerek moral bulduklarını ifade eden Aksoy, şunları söyledi:

"Ligin ilk yarısının son karşılaşmasına üst üste aldığımız bu iki galibiyetin morali ile gideceğiz. Takımımın durumu çok iyi, uyum sorununu aştık, iyi oynuyoruz. Bu iyi oyunumuzu sahaya yansıtarak Ziraat Bankası karşılaşmasından puan ya da puanlar almaya çalışacağız"

İkinci yarının ilk maçı 12 Ocak'ta

Ziraat Bankası karşılaşmasından sonra ilk yarının sona ereceğini belirten Aksoy, "İkinci yarı 12 Ocak'ta Arkas Spor ile yapacağımız karşılaşma ile başlayacak. İlk yarının sona ermesiyle Phılıp Maıyo Kenya'ya, Kert Toobal ise Ukrayna'ya milli maçları için gidecekler. Kamp konusunu ise Ziraat Bankası karşılaşmasından sonra konuşacağız. Kamp kararı alınmazsa bir süre ara verdikten sonra ikinci yarı hazırlıklarımıza başlayacağız" şeklinde konuştu.

BAKMADAN GEÇME!