Guidetti ile uçarız

Güncelleme Tarihi:

Guidetti ile uçarız
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2016 00:34

Milli Takım ve Eczacıbaşı VitrA’nın kaptanı 2016’yı Hürriyet’e değerlendirdi. İki dünya kupasını gururla havaya kaldıran yıldız voleybolcu, en büyük hedefinin bu yıl üçüncü dünya kupasını kazanmak olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

NESLİHAN Demir, Voleybol Kadın Milli Takım’ındaki yeniden yapılanmanın başarıyı getireceği görüşünde...

2016’nın son gününde Hürriyet’in sorularını yanıtlayan Neslihan, Giovanni Guidetti tercihinin çok yerinde olduğunu belirterek, “Bu seçim beni de heyecanlandırdı. Gümbür gümbür geliriz. Kendisi artık bizden biri. Aynı zamanda eniştemiz de olan Guidetti (milli voleybolcu Bahar Toksoy ile evli) hem alt yapılara, hem de milli takıma büyük katkı sağlayacaktır. Sabredip inanırsak bizi 2020 olimpiyatlarına taşıyacaktır” dedi.

SONA YAKLAŞIYORUM

Neslihan’ın açıklamaları şöyle: “Kendime bir yol haritası çizmedim, çok fazla plan yapmadan hayatı gelişine göre yaşıyorum. Ancak bir gerçek var ki zamanım yavaş yavaş doluyor. ‘Ben ilkokula gidiyordum oynuyordun, şimdi üniversiteye gidiyorum hala oynuyorsun’ diye şakalar yapılıyor. Artık 33 yaşındayım ve tadında bırakmam gerekiyor. Ancak verilmiş net bir kararım yok. Önümüzdeki yıl ne mi olur? Hiç bilemiyorum oynarsam bu da sürprizim olsun.”

Haberin Devamı

KIZIM İSYAN EDİYOR

“Tam 22 yıldır voleybol oynuyorum. 299 kez A milli oldum. Ancak bu senekiki kadar yoğun ve yorucu sezonum hiç olmamıştı. Lig, Türkiye kupası, Türkiye Şampiyonası, Avrupa Şampiyonası, Dünya Şampiyonası, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları yüzünden iki gün evdeyim, iki gün deplasmandayım. Bu yoğunluğa 3’ncü sınıfa giden kızım isyan ediyor, ‘Hastayım olduğunu söyle gitme’ diyor.” 

DÜNYANIN EN İYİ LİGİYİZ

“Dünyanın en iyi oyuncularıyla ligimizin kalitesi her sezon biraz daha yükseliyor. Dünyanın en iyi ligiyiz Gençler dünya starlarıyla antrenmana çıkıp onlardan çok şeyler öğreniyorlar. 

OLİMPİYATI HİÇ UNUTMAM

“Sporculuk yaşamımda olimpiyatlara katıldığımız günleri hiç unutamam. Red Hot Chili Peppers’in gitaristi Flea’nın Twitter’dan attığı hoş mesaj beni çok gururlandırmıştı. Hepsi güzel bir anı olarak hatıralarımda yerini aldı.” 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!