Güç oldu, üç oldu: 3-1

Güncelleme Tarihi:

Güç oldu, üç oldu: 3-1
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2000 00:00

Haberin Devamı

Kartal, Erzurum’da zorlanmasına rağmen istediğini aldı.

BEŞİKTAŞ, Devler Ligi'ne havlu attı, rotayı lige çevirdi. Siyah beyazlılar, Erzurumspor karşısında Ahmet Dursun, Ayhan ve Hasan'ın kendi kalesine attığı gollerle 3 puanı 3 golle aldı.

Evsahibi takım, tek golünü Kovaçeviç’le buldu. Simiçiç ve Kovaçeviç direkleri dövdü. Kartal'ın tartışmalı üçüncü golü ve Erzurum'un penaltı iddiaları geceye damga vurdu.

Beşiktaş keyifli

Beşiktaş, Erzurumspor karşısında altın değerinde üç puan aldı. Vasatı geçmeyen futbol kalitesinde hakem Oğuz Sarvan yerini Ünsal Çimen'e bıraktı. Çimen ve yardımcı hakem Taner Balbay'ın anlaşmazlığı maçı elektiriklendirdi. Stresli maçta Kartal Ahmet, Ayhan ve Hasan'ın kendi kalesine attığı gollerle istediğini aldı. Kovaçeviç'in golü ise sonuçu değiştirmedi.:3-1.

Kovaçeviç, defansı kolay geçti, çaprazdan sert vurdu. Kaleci Shorunmu'nun ancak çeldiği top, üst direkten geri döndü.

Beşiktaş'ın golü geldi. Nouma'nın atağını Hasan kornere yolladı. Münch'ün soldan korner atışını Ahmet Dursun kafayla ağlara gönderdi:1-0.

Simiçiç, Kovaçeviç'i topla buluşturdu. Kovaçeviç sağdan cezaalanına girdi ve ters bir vuruşla kaleci Shorunmu'yu avladı:1-1.

İbrahim'in ortasını Ahmet Dursun göğsü ile indirdi. Koraç topu güçlükle kornere görderdi.

Zafer'in pası ile bulaşan Simiçiç'in cezaalanı dışından sert şutu bu kez yan direkten döndü. İlk yarı 1-1 sonuçlandı

Erzurumspor gole çok yaklaştı. Kürşat sağdan ceza sahasına girdi. Pas yerine kaleye şut attı. Shorunmu gole izin vermedi.

Beşiktaş baskısında Erzurumspor kalesinde büyük tehlike yaşandı. Arka direkte topla buluşan Mehmet sert vurdu. Kaleci tehlikeyi kornerle geçiştirdi.

Beşiktaş öne geçti. Nihat soldan indi, ortaladı. Hasan'ın vuruşu Nihat'a geri geldi. Bu oyuncu kaleye gönderdi, Hasan topu kafayla kendi kalesine gönderdi:2-1.

Ayhan, Nihat'ı kaçırdı. Yan hakem ‘‘ofsayt‘‘ bayrağını kaldırdı, Ünsal çimen ’’Devam’’ dedi. Pozisyonu takip eden Nihat, Ayhan'ı gördü, bu oyuncu da topu ağlara gönderdi: 3-1.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!