Göztepe'nin maçları 60 sertifikaya

Güncelleme Tarihi:

Göztepenin maçları 60 sertifikaya
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2001 00:00


Gelecek sezon "Süper Lig"de mücadele edecek olan Göztepe, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek, kombine biletleri gazete promosyonu ile satacak. Göztepe Asbaşkanı Levent Ürkmez, düzenlediği basın toplantısında, ekonomik krizden etkilenmemek için bu yolu seçtiklerini belirterek, "Taraftarlarımız tüm maçları, 1 Temmuzda Yeni Asır Gazetesi'nin 60 sertifikasını biriktirip izleyebilecek" dedi.
Haberin Devamı

Kapalı tribün biletlerinin 60 sertifika ile günde 2 milyon 400 bin liradan, açık tribün biletlerinin günde 1 milyon 200 bin liradan satılacağını ifade eden Ürkmez, bayan ve öğrenci sertifikalarının yüzde 50 indirimli satılacağını söyledi.

Vip uygulamasının bu yıl da devam edeceğini, numaralı biletlerin 60 sertifika ile günde 3 milyon 600 bin liradan satılacağını kaydeden Ürkmez,

şunları söyledi: "Ülke olarak, kulüpler olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Göztepeolarak, Türkiye'de bir ilki daha gerçekleştireceğiz. Taraftarlarımıza büyük takımlar ile yapacağımız maçlar dahil tüm sezonun maç biletlerini promosyon ile dağıtacağız. İlk 30 kuponu getiren taraftarlarımız, ilk yarının maç biletlerini alacak. Özel kapıdan girecek ve özel tribünlerde maçlarını izleyecek. Maç günü stat gişelerinde bilet satılmayacak. Normal maç biletleri ise kombine biletlerine göre daha pahalı ve maçtan bir gün önce satılacak."

Kombine biletlerden yaklaşık 800 milyar lira gelir beklediklerini,bunun da bütçenin yüzde 5'i olduğunu belirten Ürkmez, böylece süper ligde taraftarların açık tribünde 4, kapalı tribünde 8 milyon liradan maç izleme şansını yakalayacaklarını kaydetti. (dha)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!