Gözler Christian'da

Güncelleme Tarihi:

Gözler Christianda
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2002 01:50

1 milyon Euro'ya malolacak Correa Dionisio Christian, ‘‘Para önemli değil, kariyerim söz konusu. G.Saray'a gelirim’’ dedi. Cimbom, bu transferi gerçekleştirmek için Terim'in kararını bekliyor.

Eliza anlaştı

Kallon'un sakat çıkması, Dani'nin pahalı gelmesinden dolayı santrfor transferinde çıkmaza giren Galatasaray'ın imdadına menajer Frank Eliza yetişti. Dün İstanbul'a gelerek Fatih Terim ile toplantı yapan Eliza, Bordeaux'ta forma giyen Brezilyalı Correa Dionisio Christian'la el sıkıştığını söyledi.

9 kez milli oldu

Toplam 1 milyon Euro'ya mal olacak olan 27 yaşındaki Christian, 1.86 boyunda ve 78 kilo ağırlında. Geçen sezon Bordeaux forması altında 18 maçta 2 gol atan Brezilyalı futbolcu, 2001-02 sezonunun ikinci yarısında Brezilya'nın Palmeiras takımına kiralandı. Christian, 9 kez milli takım formasını giydi.

Bordeaux'ta huzursuz

Bordeuax takımına PSG'den transfer olan Christian, Portekizli Pauleta'nın transfer olmasından sonra forma şansı bulamadığı için huzursuz günler geçiriyordu. Fransa'dan ayrılmak istediğini açıklayan yıldız futbolcu, Eliza'ya ‘‘Para önemli değil. Kariyerim söz konusu, G.Saray'a gelirim’’ dedi.

Son karar Terim'in

Christian için Bordeaux'lu yöneticilerle de masaya oturan Eliza, 1 milyon dolardan kapı açan Fransız kulübü ile sıkı bir pazarlık yaptı. Fatih Terim'in kabul etmesi halinde G.Saray, Bordeaux'a 600 bin Euro, Christian'a da 400 bin Euro vererek bu transferi gerçekleştirecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!