Gori: Terim'le Noel'den sonra görüşeceğim

Güncelleme Tarihi:

Gori: Terimle Noelden sonra görüşeceğim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2000 00:00

Haberin Devamı

Fiorantina Başkanı Viktorio Cecchi Gori, Fatih Terim ile birlikte Verona galibiyeti sonrasında bir basın toplantısı düzenledi.

GORİ: TERİM'İ BEN GETİRDİM

Fatih Terim'i takımın başına yöneticilerin değil kendisinin getirdiğini söyleyen Gori, ilk defa bir kulüp başkanının teknik direktörü ile birlikte basın toplantısına katılarak bir yenilik daha yaptıklarını belirtti.

Geçmişte yaşanan olumsuzlukların unutulduğunu, artık ileriye bakmaları gerektiğini ifade eden Gecchi Gori, "Lig’de durumumuz oldukça iyi. Alınan sonuçlardan ve sıralamadaki durumumuz belli. Terim büyük işler başardı" dedi. Noel sonrası tekrar biraraya gelerek, sözleşmesini uzatma konusunda görüşmeler yapacaklarını söyledi.

Gori, yöneticilerin arasında yaşanan krize de değinerek, "Her kulüpte böyle şeyler olur. Bu, artık unutulmuştur" diye konuştu.

TERİM: İYİ GİDİYORUZ AMA GEVŞEMEMELİYİZ

Teknik direktör Fatih Terim ise, alınan sonuçtan memnun olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Ben Noel tatili öncesi son 3 maçta 9 puan alacağımızı söylemiştim. Ve de öyle oldu. Ama, her halde İtalya Ligi’nde bu kadar çok gol pozisyonunu yaratıp, bunları değerlendirememe rekoru bizde".

Terim, 2 Ocak 2001 tarihine kadar futbolcularına izin verdiğini belirtirken, şöyle devam etti:

"2 hafta sonra oynayacağımız deplasmandaki Juventus maçı bizim için çok önemli. Futbolcularıma şimdiden bunu hatırlattım. Her oyuncuya tatil süresince çalışmaları için özel program verdim. Umarım ki, en azından bunların yüzde 90’nını uygularlar. İyi gidiyoruz ama, gevşeyemeyiz"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!