Giresunspor'da başkan değişmedi

Güncelleme Tarihi:

Giresunsporda başkan değişmedi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2007 17:31

Türk Telekom Lig A'nın yeni takımlarından Giresunspor’da, bugün yapılan olağanüstü kongrede mevcut başkan Fatih Mehmet Kitapçı, dördüncü kez başkanlığa seçildi.

Giresunspor Tesisleri’nde gerçekleştirilen kongreye Vali Mustafa Taşkesen, Belediye Başkanı Hurşit Yüksel, yöneticiler ve üyeler katıldı. 517 üyenin 347’sinin katıldığı kongrede seçimlere Fatih Mehmet Kitapçı’nın hazırladığı tek liste ile gidildi.

Kongrede bir konuşma yapan Vali Mustafa Taşkesen, Giresunspor’un bu sezon devler liginden bir gömlek eksik bir ligde ama zor bir ligde mücadele vereceğini ifade ederek, “Başarılı olmak için katılımcı olmak gerekmektedir. Bu iş sadece yönetimin, valiliğin ve belediyenin yardımıyla olmaz. Herkes taşın altına eline koymalı. Taşıma suyla değirmen dönmez. Değirmenin dönmesi için gürül gürül suyun akması gerekir. Emeksiz ekmek olmaz. Biz bu konuda üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından oylamaya geçildi. 347 üyenin katıldığı genel kurulda, tek aday olan Fatih Mehmet Kitapçı, oyların tamamını alarak 4. kez Giresunspor başkanlığına seçildi. Giresunspor’un yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:
"Hakan Güngör, Fahri Şahin, Mustafa Temel Bozbağ, Ahmet Külekçi, Mustafa Karadere, Reşat Bahat, Mehmet Şehitoğlu, Recep Dizdar, Nihat Yılmaz, Hikmet Hancıoğlu, Eyüp Kitapçı, Salih Kakışım, Halit Özkaya ve Süleyman Günaydın."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!