Gençlerbirliği – Bursaspor maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Gençlerbirliği – Bursaspor maçı hangi kanalda yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2016 13:58

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Gençlerbirliği evinde Bursaspor’u ağırlayacak. Her iki takım için de önemli olan karşılaşmada amaç 3 puanı alabilmek. Peki, Gençlerbirliği – Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detayları haberimizden öğrenebilirsiniz...

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelen Gençlerbirliği maç sonunda 1 – 0’lık galibiyetin sahibi olmuş ve evine 3 puanla dönmüştü. Bursaspor ise evinde Medipol Başakşehir’i ağırlamış ve karşılaşmadan 3 – 3’lük beraberlikle ayrılmıştı.

GENÇLERBİRLİĞİ – BURSASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Gençlerbirliği – Bursaspor karşılaşmasının maç detayları aşağıdaki gibidir;

Maç Günü: 13 Şubat 2016 Cumartesi

Maç Saati: 13:30

Stat: Ankara 19 Mayıs Stadı

Maç Hakemleri: Deniz Ateş Bitnel, Gökmen Olgaç, Yusuf Bozdoğan, Süleyman Özay, Emre Malok, Mehmet Fatih Gökçe

Yayın: Lig TV

GENÇLERBİRLİĞİ – BURSASPOR MAÇI BİLETLERİ SATIŞTA

13 Şubat Cumartesi günü gerçekleşecek olan Gençlerbirliği – Bursaspor maçının biletleri de satışa çıktı. Belirlenen bilet fiyatları ve stat oturma düzeni ise şu şekilde;

1. Kategori - 27,00 TL

2. Kategori - 16,00 TL

Misafir - 16,00 TL

Haberin Devamı

Gençlerbirliği – Bursaspor maçı hangi kanalda yayınlanacak

GENÇLERBİRLİĞİ – BURSASPOR MUHTEMEL 11’LER

Gençlerbirliği – Bursaspor maçının muhtemel 11’leri şu şekidledir;

Gençlerbirliği muhtemel 11: Johannes Hopf, Ahmet Oğuz, Ahmet Çalık, Ante Kulusic, Uğur Çiftçi, Selçuk Şahin, Skulason, Djalma Campos, Alexander Hleb, Bogdan Stancu, Mostapha El Kabir

Bursaspor muhtemel 11: Harun Tekin, Aziz Eraltay, Tomas Sivok, Serdar Aziz, Erdem Özgenç, Bekir Yılmaz, Ricardo Faty, Pablo Martin Batalla, Deniz Yılmaz, Tom De Sutter

69. KARŞILAŞMA

Yarın gerçekleşecek olan karşılaşmayla 69. kez karşı karşıya gelecek olan Gençlerbirliği ve Bursaspor arasında daha önce oynanan 68 mücadelede Bursaspor sahadan 28 kez galibiyetle ayrılırken, Gençlerbirliği ise 19 kez galibiyet gördü.

İki takım arasında oynanan 21 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

BURSASPOR GENÇLERBİRLİĞİ KARŞILAŞMASI HAZIRLIKLARINI DEVAM ETTİRDİ

Yarın Ankara 19 Mayıs Stadında gerçekleşecek olan karşılaşma öncesinde hazırlıklarını devam ettiren Bursaspor, Hamza Hamzaoğlu yönetiminde antrenman yaptı.

Haberin Devamı

Yaklaşık 1 saat 15 dakika süren antrenman sabahın erken saatlerinde başladı. Yeşil Beyazlılar ısınma koşusuyla idmana başlarken, antrenmanın kalan kısmında ise dar alanda topsuz çalışma ve kontrol pas çalışması yapıldı. İdmanın son bölümünde ise taktik çalışması yapan Bursaspor takımı antrenmana son verdi.

BURSASPOR’DA GOL UMUDU BATALLA VE DENİZ

Lig’in 21. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Bursaspor’da Başakşehir maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Sercan Yıldırım ve Tomas Necid forma giyemeyecek. İki futbolcu yerine ise gol umudu Batalla ve Deniz olacak.

HAMZA HAMZAOĞLU YARINKİ KARŞILAŞMA ÖNCESİNDE AÇIKLAMA YAPTI

Haberin Devamı

Bursaspor’un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, kulübün resmi televizyonunda bazı açıklamalarda bulundu. Sezonu ilk 6 içerisinde bitirmek istediklerini söyleyen Hamzaoğlu, bazı kulüplerin ceza alması durumunda 7. Ve 8.’nin de Avrupa’ya gidebileceğini vurguladı. Takım olarak istenen seviyede olmadıklarını söyleyen Hamzaoğlu, belirlenen hedeflere ulaşmak için daha çok çalışmak gerektiğine vurgu yaptı.

BAKMADAN GEÇME!