Genç Uğur’un yükselişi

Güncelleme Tarihi:

Genç Uğur’un yükselişi
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2000 00:00

Haberin Devamı

Futbolcu Trabzon ve G.Birliği'nin takibinde

Performansını her geçen gün arttıran Antalyaspor'un genç yeteneği transferin yıldız isimleri arasına girdi. Trabzonspor ve Gençlerbirliği, Uğur'u şimdiden mercek altında tutuyor.

Yıldızı parladı

Antalyaspor'un altyapısından yetişen ve kırmızı beyazlı takımda bu sezon şans bulmaya başlayan Uğur Yasan, şimdiden transferin yıldız isimleri arasına girdi. Teknik Direktör Rudiger Abramczyk'in ‘‘Sadece futbol oynamayı düşünüyor. Böyle düşünmeye devam ederse karşılığını fazlasıyla alacak’’ dediği genç futbolcuyu, Trabzonspor ve G.Birliği yakın takibe aldı.

Cavcav taktiği

Yerli ve yabancı genç yetenekleri vitrine çıkarıp astronomik rakamlar karşılığında satmakla ün yapan G.Birliği'nin başkanı İlhan Cavcav, izleme komitesinin sunduğu raporu inceledikten sonra Uğur'u mercek altına aldırdı. Cavcav, futbolcu izleme komitesi üyelerine, ‘‘Sezon sonuna kadar Antalyaspor'un bütün maçlarına gidin ve bu futbolcuyu gözden kaçırmayın’’ talimatı verdi.

Bulak takipte

Performansını her geçen gün arttıran Uğur, Trabzonspor'un da dikkatini çekti. Karadeniz ekibinin teknik direktörü Giray Bulak, cumartesi günü oynanacak Bursaspor-Antalyaspor maçının izlenerek kendisine Uğur hakkında rapor verilmesini istedi. Bulak, Uğur hakkında olumlu rapor gelmesi halinde bayramdan sonra Başkan M.Ali Yılmaz ile görüşerek bu futbolcuyu da listeye aldıracak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!