Genç sporcular isimleri nedeniyle vize alamadılar

Güncelleme Tarihi:

Genç sporcular isimleri nedeniyle vize alamadılar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2007 19:07

Haberin Devamı

Futbol Federasyonu Genel Sekreter Vekili Metin Kazancıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ABD Konsolusluğu'ndan, 16 Yaş Altı milli takımındaki futbolcular için vize talep edildiğini, diğer oyuncuların vizelerinin onaylanmasına rağmen, Hasan Ahmet Sarı ile Muhammet Demir'in, ABD'nin sakıncalılar isim listesindeki isimlere benzediği için vize işlemlerinin uzadığını söyledi.

Bunun üzerine 16 Yaş Altı Milli Takımı'nın ABD'ye gittiğini belirten Kazancıoğlu, Hasan Ahmet Sarı ile Muhammet Demir'in ise kafilede yer alamadığını belirtti.

TAKIM GİTTİ, VİZE ÇIKTI

Kazancıoğlu, incelemelerin bugün tamamlandığı ve Hasan Ahmet Sarı'nın vizesine onay verildiği bilgisini aldıklarını ifade ederek, “Ancak milli takım ABD'ye gitti ve maçlar başladı. Dolayısıyla bir anlamı olmadı” dedi.

Haberin Devamı

Yunus Emre Lisesi son sınıf öğrencisi olan Hasan Ahmet Sarı ise vize işlemleri nedeniyle ABD'ye gidememekten dolayı üzgün olduğunu ifade ederek, “O turnuva benim için vitrin olabilirdi. Brezilya gibi takımlarla karşılaşacaktık. Güzel bir deneyim olacaktı. Böyle bir engel çıktığı için çok üzgünüm” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!